Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Skudo...

Mi a véleményetek a Skudo ultrahangos kullancsriasztóról?

Figyelt kérdés
Megfelelő védelmet nyújt a kutyáknak? Sőt azt írták, hogy emberek is használhatják. Valósak ezek az információk?

#Skudo #kullancsrisztó
2016. ápr. 26. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
A kullancs süket...
2016. ápr. 26. 10:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen? Ezt honnan tudod?
2016. ápr. 26. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy működik, de nem tudom igazolni, mert napok alatt meghalt a kutyám nyakában (nem pont ugyanez, lehet, hogy a skudo jobb konstrukció).
2016. ápr. 26. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:

én használtam más mellé, magában nem bíznék benne. ismerek olyanokat akik csak ezt használták és nem volt kullancs a kutyában, de aztán ők is vettek mellé nyakörvet, mert nem volt 100% (semmi sem az mondjuk).

én ma már nem bíznék ebben önmagában, annyira durván sok kullancs van és annyi a fertőzött, sajnos a vegyszeres megoldások biztosabbak...

2016. ápr. 26. 12:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen nagyon sok a kullancs ezért akarok valamit mert ez így nem lesz j!
2016. ápr. 26. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a Ticklesst használom évek óta, nem a Skudót. Nem egymagában ezzel védekezek, de azt kell mondanom, számít. Sajnos van, hogy rossz a széria, és már pár hónap alatt tönkremegy benne az elem, de mi kicseréljük házilag, és így nem kell újat venni, azt elem meg olcsóbb jóval, mint a teljes kütyü.
2016. ápr. 26. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!