Eve5 kérdése:
Hogyha kicsi korától labdára szoktatom akkor nem fogja meg unni nagy korában?
Figyelt kérdés
Egy 8 hetes kutyáról lenne szó. Ha most el kezdek vele labdázni amikor már lesz 8-9 hónapos nem fogja meg unni? Hogy már nem kell neki a labda vagy valami ilyesmi?...2016. ápr. 26. 07:29
1/8 anonim válasza:
Én még nem láttam olyan kutyát, amelyik megunta volna a labdázást felnőtt korára, bár attól még lehet ilyen. Az általam eddig ismert kutyák, a sajátunkat is beleértve (13 évesen kellett nemrég elaltatni) egészen idős korukig szerettek labdázni.
2/8 A kérdező kommentje:
de az a baj, h sajnos nem minden kutya egyforma. amugy en nem azt kerdetem amit te le irtal :))))))
2016. ápr. 26. 08:18
3/8 anonim válasza:
nem fogja megunni, és minél többet labdázik, annl jobban rá fog kattanni.
4/8 A kérdező kommentje:
koszonom
2016. ápr. 26. 08:26
5/8 anonim válasza:
De arra vigyazz at ne essen a lo masik oldalara. Az sem jo ha nem veled jatszik, hanem a labdaval es az sem ha utana mar mas kutyakkal/emberekkel/elolenyekkel nem is hajlando (sokszor latok olyan kutyat aki vagy orzi a labdajat amig el nem dobjak neki vagy csak mered maga ele es semmi mas orome nincs az eletben ez szerintem szomoru). Mint mindenben ebben is az arany kozeput.
6/8 anonim válasza:
Nem unja meg! De igaz az, amit előttem írtak, vigyázni kell rá, hogy ne legye labdafüggő. Az enyém pl sajnos az lett, amíg látja a labdát le sem veszi a szemét róla, csak akkor lehet vele mást csinálni, ha elteszem.
7/8 anonim válasza:
Az enyém is labdafüggő. Én jutalmazni is szoktam vele, vezényszavakra jól reagál, akkor megkapja pár pillanatra a labdát. De pl. ha labdázunk a réten, utána gyönyörűen jön láb mellett labdával a szájában. Jutalomfalatot már csak nagyon ritkán használok.
8/8 anonim válasza:
Az én nj-m kiskorától fogva labdázik. Áprilisban töltötte be második életévét – és nemhogy megunta volna a labdázást, hanem egyre jobban élvezi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!