A kutyusom megbetegedett nagyon vedlik nagyon vékony hány nem eszik ha iszik keveset nagyon szomorkás és nem tudjuk mitől van és mit lehet kellene tenni? Lehetőleg gyors válaszokat kérnék! (állat orvosra sajnos mist nincs pénzem)
Állatorvos tud rajta segíteni, ő tudja megállapítani, hogy mi baja van, mi nem. Gondolom nem 1 órája tart ez az állapot, ha már le is fogyott és hullik a szőre. Bármi baja lehet.
Lehet kérni részletfizetési néhány orvosnál, vagy kérj kölcsön pénzt valakitől, és sürgősen vidd el orvoshoz a kutyát. (Igen, az állattartás még mindig járhat váratlan állatorvosi költségekkel, nem értem ezt miért nem kalkulálod bele, mielőtt kutyát veszel magadhoz.)
Mindenképp vidd az állatorvoshoz!
Én tavaly voltam így a cicámmal.
Pont nagyon sza....ul álltam anyagilag. De tényleg látszott a cicán, hogy ehhez orvos kell.
Kapott mindenféle gyógyszer, és többször vissza kellett vinni, és alkalmanként 5-8 ezret otthagyni. (heti 3-5 alkalommal)
Minden pénzem ráment, (ezt szó szerint értsd) és sehonnan nem tudtam kölcsön kérni.
Sajnos a végén mégis meghalt a cica, de legalább megpróbáltam.
Sajnos pedig más megoldás nincs, mint az állatorvos.
Attól van, hogy beteg. De hogy konkrétan mi a betegsége, és arra milyen gyógyszer kell, azt mi nem tudjuk megmondani, csak az orvos.
Kérj kölcsön, fizetéselőleg, vagy kérj részletfizetést a dokinál.
Egy allatorvos vizit dija kb 1000 forint. Komolyan szuleid vegignezik ahogy szenved esetleg elpusztul egy allat? Tessek felajanlani hazimunkat, felretenni kicsi zsebpenzedbol, mert neharagudj ez nagyon gaz, hogy arra nincs penzed, hogy akit elmeletileg nagyon szeretsz ellasd.
A kerdesre is valaszoljak, akarmi lehet kb minden betegsegnek ez az elso tunete, hogy egyaltalan talalgani lehessen ennel tobb konkretum kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!