Koda vagy Jerome? Szerintetek melyik illene jobban egy teljesen fekete kutyusra? Vagy ha van ilyen, melyikre hallgatna jobban?
Beszarás, én is kétszer álmodtam vele :D tök furi! Édes neve lett a kis németjucidnak ^^ az enyém belga juhász ( groenendael )
Jó kutyázást és sok boldogságot a kutyushoz!:)
Csak gondoltam beszámolok a fejleményekről, ha valakit érdekel:
Végülis teljes biztossággal Koda lett a neve a kutyusnak, s azóta csudijó élete van nálam. Kinti-benti kutyus lett, habár aludni azt inkább bent szeret :) BARF etetésben részesül, a gyümölcsöket nagyon kedveli. Édes, intelligens, energikus kiskutya.
Nemsokkal az érkezése után megérkezett mellé a "testvére". Persze, nem vérszerinti, s mégcsak nem is ugyanaz a fajta, mert Koda belga, az új jövevény pedig németjuhász.
Mindketten kanok, de elég jól megvannak egymás mellett. A farkaskutya nevén már nem sokat vacilláltam - Sitka ( ejtsd: Szitka ) lett. Ők a mindeneim, mondhatni gyerekeimként tekintek rájuk, neveiket fel is tetováltattam magamra, hogy örökké mellettem legyenek. ( bárcsak )
Pusztán ennyit szerettem volna elmesélni nektek, hogy lássázok, hogyan alakultak a dolgok.
Koda és Sitka nevében is nagyon szép napot kívánok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!