A temperamentumukat tekintve miben különbözik egymástól az óriás schnauzer és az orosz fekete terrier?
Azt hiszem, ez ennyire közelálló fajtáknál inkább egyedfüggő.
Indulásként azt fogalmazd meg magadban, hogy Te miylen karakterre vágysz. Akkor már tudatosabban nézelődsz és kérdezel.
Magánban elmondanék egy dolgot, írj, ha érdekel.
Kutyakozmetikai gyakorlaton sok orosszal találkoztam,mert oktatóm tenyésztette a fajtát,aztán szakkozmi is az övé.
Volt 2 óriás scnaci vendége is,de ők nem voltak annyira barátkozósak. Oroszok mind bújtak :D Nagy macik. Szerelemes lettem a fajtába el is határoztam ha lesz időm,pénzem lesz ilyen fajtám!! Jellemük lenyűgözött. Nekem külsőre is sokkal jobban tetszenek az oroszok.
Kozmetikai szempontból az orosz sokkal kozmetika igényesebb!
2-3 havonta minimum el kell vinni. Persze attól is függ,te otthon mennyire tudod karban tartani a szőrét.De úgy nő nekik mint a gomba. Mellesleg otthon akkor tudod megfürdetni ha van víz kicsapód ,mert hajszárítóval sose végeznél.
Hetente alapos kifésülés kell nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!