Szomorú kérdés. Kutyám meghalt, nem volt itt az ideje, így boncoltatnám. Akinek volt esetleg ilyen tapasztalata már. Utána visszaadják őt, hogy itthon temethessük el?
Volt valami baja, voltunk orvosnál pár napja, ahol otthagytam egy kisebb vagyont, de mégsem tudtam megmenteni.
Ma pár perc alatt, minden előzmény nélkül vége lett, arra sem volt időnk hogy orvost hívjunk vagy kiálljunk a kocsival.
Dühös vagyok a tehetetlenség érzete miatt, dühös vagyok, hogy lépni nem volt időm, dühös vagyok, hogy nem tudtam segíteni rajta.
Kérem a kérdésre válaszoljatok, mert bár boncoltatnám, de itthon szeretném eltemetni, ahol 10 évig élt, nem pedig csak kidobni, mint egy elhasznált szemetet!
Kórmegállapító kórbonctani-diagnosztikai, beleértve a kórszövettani, a transzmissziós EM, a scanning EM, az alkalmazott bakteriológiai vizsgálatokat (bizonyos különösen veszélyes fertőző betegségek pl. a veszettségre irányuló vizsgálatok kivételével) emlősök, madarak, halak, egyéb kedvtelésből, vagy állatkertben tartott állatok esetében az
Állatorvostudományi Egyetem
Kórbonctani és Igazságügyi
Állatorvostani Tanszék
Budapest, István u. 2. 1078
Budapest, Pf. 2. 1400
telefon/fax: 342–7104
Pont ezért ajánlotta fel az orvosa, hogy boncolja, ha gondolom, és én magam is úgy érzem, tudni szeretném mi volt ez. Mentünk vele, kezeltük, itthon még gyógyszereztem azzal, amit kapott, és megtörténik ez.
De itthon akarom eltemetni, nem akarom hogy elvigyék egy idegen helyre csak úgy és megsemmisítsék, mintha kidobnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!