2 hónapos yorkimnak fülgyulladása van, általában mennyi időn belül múlik el?
Egyrészt a fülszőrt ki kell tépni, mert ha nem tud levegőzni a hallójárat, akkor befülled, begyullad. Másrészt takarítani kell rendszeresen a fülét fültisztító folyadékkal és nem csak akkor, ha már látod a fülzsírt, hanem ha szaga van, már akkor.
Harmadrészt lehet másik orvossal is érdemes lenne megnézetni. A volt pasim spánieljének krónikus fülgyulladása volt. Már közel 200 ezer forintot költöttek az orvosra, eredménytelenül, csináltattak tenyésztést, ami minden létező gombát és baktériumot kimutatott, ugyanakkor minden létező gyógyszert kipróbáltak már és mégsem javult a kutya állapota. Aztán elvittem őket a mi dokinkhoz, aki megnézte a fülét és potom 3 azaz három darab, már belerohadt toklász volt a kutya fülébe, már hónapok óta!!! Kiszedték a toklászt, cseppenteni már a túlkezelés miatt nem sok értelme volt, csak betadinos vattával minden nap áttörölték a fülét és egy hét alatt rendbe jött neki... Most a kérdés az, hogy ennyire amatőr lett volna az az orvos vagy csak a pénzt akarta belőlük kifacsarni úgy hogy a kutyájuk közben végig szenved...? Hát kemény volt, de szerencsére most már jól van szegény kutty...
Sziasztok!!
Én rá jöttem miért volt be gyulladva a kutyám füle.
Allergiás a baromfi húsra.Már vagy 1,5 hónapja nem kap baromfis kaját és teljesen meg gyógyult neki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!