Egy pasi fagyállós kenyérrel fenyeget. Mi lesz, ha tényleg bedobja és a kutya megeszi?
Lakik nem mesdze tőlűnk egy pasi aki alkoholista éd a kutyánk mindig nagxon ugat rá persze keritésen belűl mett mindig a kocsmából részegen jár haza és énekel,a kutyánk meg persze,hogy nagyon ugat. Ma délután beszólt nekem az udvarra,hogy "kössétek meg azt a r...hadt kutyát mert nagyon idegesít az ugatása.Ha nem,akkor fagyállóval ázitatott kenyetet dobok be és vége lesz."
Én nem szóltam semmit neki,mert nagyon meglepődtem a mondottakon.
Ilyet még senki nem mondott nekünk ,ha ugatott a kutyánk de ettől tényleg kitelik,hogy fagyállóval átitatott kenyeret dob be. Ez egy agresszív ember amúgy.
Most mit csináljunk,mi van ha megteszi?
Abban bízom,hogy mivel a kutya okosabb mint az ember,(azt mondják) ezért úgyis lenne esze a kutyának,hogy nem eszi meg,mert ugye megszagolná és a kutyáknak van ehhez eszük ,hogy tudják mivel megszagolgatják,hogy mi az ennivaló mi nem,mit szabad megenni mit nem. Tehát titira nem enné meg mert ez egy betanított okos kutya amúgy. Több esze van mint nekünk.
A másik az,hogy ha bedobná a fagyállóval átitatotz kenyetet,ha meg is enné lehet semmi baja sem lenne ,mert úgysem marad meg a kenyérben a fagyálló csak csekély mennyiség. Meg,ha a pasas bedobja és a kutya órák múlva eszi meg,addigra elpárolog a fagyálló hatása a kenyérből.
Tehát nem hinném,hogy komolyabb baj lenne de jobb felkészülni.
Erre adjatok tanácsot,hogy mit csináljunk ilyenkor,ha ilyennel fenyegettek meg? Komolyan kell egyáltalán ezt venni vagy csak mondja?
Hú azóta mennyi válasz érkezett...
Hát nem megnyugtató.
Ha a pasas mégegyszer errejön ,szépen elbeszélgetek vele.
Amúgy jó tanácsot adott itt egy-két válaszoló.
Szereltetünk fel kamerát de nem kamut hanem igazit.
Tényleg igazit is lehet már 15 ezerért venni. Van olyan,hogy szomszédék vettek 18 körül egyet és oké nem olyan kamera mint a boltokban,hogy egy ember monitor előtt látja a bolt mozgását hanem felcsavarozta a szomszéd a házához és sd kártyára rögzít. Ha valami van bármikor kiveszi a kártyát és az okostelefonjában is vissza tudja nézni.
Én is veszek egy ilyen kamerát az legalább igazi nem kamu.
Ezt megcsinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!