Mi a véleményetek e tenyészettel, honlappal kapcsolatban? Esetleg van valakinek innen kutyusa?
2016. ápr. 10. 18:36
11/14 anonim válasza:
nem tudom a házőrzésre melyik kutyát adná oda.... Mert ez a 3 egyik sem az... ill. egy tenyésztő nagyon nagyon max 2 kutyával foglalkozik, itt 3 van. annyi kutyyát egy helyen tartani, mégha kistestűek durva..
12/14 anonim válasza:
Mondjuk ha se a telefon, se az email nem jó, az teljesen OK, ezexerint felhagytak ezzel a tevékenységgel :)
13/14 anonim válasza:
Ez nem tenyésztő, de szerintem még csak nem is szaporító, hanem valami gyerek viccelődik.
Házőrzőnek westit stb.? Hagyjuk már :)
Ez rossz vicc az egész (remélem!)
14/14 anonim válasza:
Nem vagyok kutyaszakértő, de ez a honlap rettentő igénytelen, semmi információval nem rendelkezik, mindenféle profizmust nélkülöz, olcsó reklám szaga van. Garantáltan nem vennék innen kiskutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!