Mi a véleményetek e tenyészettel, honlappal kapcsolatban? Esetleg van valakinek innen kutyusa?
Nem látom, hogy írná a törzskönyvet, ami alap egy tenyésztőnél.
"szükség szerint eltűrik a fagyos telet és a meleg nyarakat is, ha valaki házőrzőnek szánná."
Ilyet meg pláne nem ír egy normális tenyésztő, hogy egy kistestű rövidszőrű kutya kibírja a fagyos telet. Mégis hogy bírná ki?
Szerintem ne hozz innen kutyát.
Igaza van az 1. válaszolónak.
Valamint nekem még ez is szemet szúrt
"Szinte egész évben van eladó kiskutya."
Egy lelkiismeretes tenyésztő nem elleti folyamatosan a kutyáit.
"Ha valaki szeretne egyet vagy esetleg több kedvencet"...
Általában nem adnak el egy helyre több kutyát, egyszerre.
olyan ez a honlap, mintha egy 10 éves kisgyerek unatkozott volna hétvégén :)
konkrétan semmi információ nincs a kutyákról, a képek borzalmasak és a szövegek is igen alacsony intelligenciáról árulkodnak de a hozzánemértőséget mindenképpen megmutatják.
egy szó sem esik a törzskönyvről, tehát szaporító, ha nem is az az igazi fél nm helye van a kutyának egész életébe fajta, azért érdemes vigyázni vele, mert a kiskutyák még így is betegek lehetnek
Hát ez nem tenyészet, hanem szaporítótelep. Valószínűleg a "normálisabb" fajtából, ha van ilyen.
Számomra az egyik legfeltűnőbb, hogy a képeknél nem normálisak vannak. Egy rendes tenyésztő nem ilyen képeket tesz fel a kutyáiról, hanem kiállítási képeket legalább. Még én is jobban csinálnám, pedig nem vagyok tenyésztő. :D
Ezek csak játszanak, meg hülyére vesznek.
Javaslom, hogy nézz meg egy rendes kennelt, és a kettő közti különbséget akár csak a honlapok alapján, mert már az igencsak szembeötlő.
Köszi a válaszokat,mindenkivel egyet értek!
Nem,nem szándékozom innen venni kutyát !Csak kíváncsi voltam,hogy más is kifordult volna,és kiakadt volna mint én ,ezt a "tenyèszet honlapot"látva.Emellett a hozzászólásokban említették,hogy se a telefon,se az email nem jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!