Hol tudnak segíteni, hogy megfelelő helyet (családot) találjunk a kutyánknak?
Eddig családi házban éltünk, de most lakásba kell költöztünk, nem vihetjük magunkkal.
Szeretnénk neki a legjobb helyet megtalálni, alapítványok tudnak ebben segíteni?
A családi házat eddig bérletük, a társasházba nem lehet kutyát és macskát tartani a házirend szerint.
Milyem fajta?
Ha ezt elmondod könnyebben tudunk segíteni!
Sziasztok,
Köszönöm a válaszokat. Keverék, kb mint egy kisebbfajta vizsla.
Igen én is úgy tudom hogy nem lehet, de itt a tulajdonosok 90%-a megszavazta.
Akkor sem tilthatják meg.
Hiába szavazza meg a 99%, hogy nem ehetsz este a hűtőből, ha az a te lakásod, akkor ehetsz. A saját lakásodban tarthatsz állatot, erről a szomszédok nem dönthetnek, akármennyire is ugrálnak.
Bár van egy olyan érzésem, hogy annyira nem is akarod a kutyát magaddal vinni, különben ennek jobban utána néztél volna. És kényelmesebb neked őt lepasszolni.
Ezért írtam, hogy a SAJÁT lakásukban tarthatnak kutyát.
Ha meg a szomszédokkal nem akarnak összeveszni, nos, az jól mutatja mennyire is fontos nekik a kutyájuk. Akinél a kutya nem kerti tartozék, ott fel sem merül a kérdés, hogy egy csapat idegen miatt kihajítsa. Engem legalábbis utoljára a szomszédok véleménye érdekelne ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!