Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megtanulná még a 6 éves...

Megtanulná még a 6 éves kutyám egy kutyaiskolában, hogy ne ugráljon?

Figyelt kérdés

Jön v.ki hozzám tiszta ruhába , az már csak koszossan távozik !

Meg ne menjen be a kertbe , a konyhába .... ?

Németjuhász-boxer keverék ebröl van szó !

És Bp.-en van valami jó iskola ?

2010. ápr. 5. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, simán megtanulja! A Cerberost ajánlom vagy ezt: [link] Bár szerintem jobban járnátok, ha házhoz hívnátok a kiképzőt, de ez persze drágább is.
2010. ápr. 5. 21:34
 2/6 A kérdező kommentje:
kb mennyi lenne forintba és idöben ?
2010. ápr. 5. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, amikor mi hívtunk kiképzőt, kb. 3000 forint volt egy alkalom. 2-szer volt nálunk és ez elég volt, bár én más probléma miatt hívtam de azt hittem, hogy sokkal többször kell eljönnie. Sokmindentől függ, hogy hányszor kell kihívni, ezt nem lehet így megmondani, de nem hiszem, hogy 1-2 alkalomnál többre lesz szükségetek, hiszen magát a tanítást ti csináljátok, a kiképző csak megfigyelni, hogy mi a probléma, hogyan bántok vele és ez alapján megmutatja, hogyan kell helyesen nevelnetek.
2010. ápr. 5. 22:15
 4/6 A kérdező kommentje:

tiédnek mi volt a baja ?

és milyen fajta ?

2010. ápr. 5. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Mudi és séta közben megugatta az embereket, megkergette a kocsikat. És ne érts félre, nem 2 nap alatt szokott le róla, hanem 2 alkalommal kellett eljönnie a kiképzőnek ahhoz, hogy megértsem, hogyan kell nevelni és alkalmazni is tudjam a módszert. Ez után még eltartott 1-2 hétig, amíg leszokott róla, de ez már egyedül is ment.
2010. ápr. 5. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:
A kutyaiskolában elsősorban neked kell(ene) tanulni. Ahogy nélküle is. Nem a kutya hibája, hogy ugrál, hanem a vezetőjéé, aki nem tudatja a kutyával, hogy ez helytelen.
2010. ápr. 6. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!