Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek milyen kutyám...

Szerintetek milyen kutyám legyen? [tovább:lent]

Figyelt kérdés

Naszóval..egyszer egy ismerősnél láttam egy nagy kutyát. De nagyonmagas.. És..azóta olyatszeretnék. Az a helyzet hogy a fajtáját nemtudom :$

Van egy testvérem.. ő ilyen házörzőt akar (de nemakarok pitbull-t meg terriert meg ilyeneket) Ezért maradtunk a nagy kutyánál, ami kicsit félelmetesebb =) Éspersze aranyos. xD

Szóval.. valami ötlet?

Marmagasság minimum: 70 centi :)

14/L

2010. ápr. 5. 16:56
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Lécci! Valaki..xD

[link]

ez a kutya milyen fajta?

Azthiszem ilyet láttam..csak fehérebbet, meg valamivel fiatalabb!

Vagy..ez nem olyan nagy termetű? :S

Mert..úgynéz ki.

2010. ápr. 5. 18:56
 12/30 Akiteki ***** válasza:
100%

A fajta kérdésedre válaszoltam máshol. Most csak a beírásra: egy husky már 10 éve is 70-80 ezer volt. Persze nem egy szaporítónál.

Semmilyen kutyát ne vegyél ilyen áron, akkor inkább vidd ki a menhelyről ezt a jópofi öregurat (vagy mamit), akit mutattál.

2010. ápr. 5. 19:35
 13/30 anonim ***** válasza:
47%
bullterrier a legjobb, imádnivaló és a házat is védi
2010. ápr. 5. 19:35
 14/30 A kérdező kommentje:

A Husky-t lehet hogy nem tenyésztőnél vettük

De biztos hogy fajtiszta volt mert törzskönyves volt

Meg megvolt minden papírja:)

Am igen, a másik kérdésbe is énraktam bele azt a Kaukázusit...csak gyorsan akartam tudni

Sorry :$

2010. ápr. 5. 19:38
 15/30 anonim ***** válasza:
50%
amit mutattál és fajtiszta az sztem kaukázusi juhász vagy valami ilyesmi, olyat semmiféleképpen nem ajánlok neked, vegyél staffordot vagy amerikai buldogot, nagykutyák, borzasztóan tudnak szeretni, nekem az 55 kilós amerikai buldogomat tudom rongyon pörgetni, majd meg szakadok de lehet:DD
2010. ápr. 5. 20:06
 16/30 Akiteki ***** válasza:
100%
Egy stafford mióta nagy kutya? Meg mondta a kérdező, hogy szőrös macit szeretne. Nem egy rövidszőrűt.
2010. ápr. 5. 20:14
 17/30 A kérdező kommentje:

20:14- igen, köszi. Csak valaki lusta elolvasni az apróbbetűset

Amúgy köszi az eggid értelmesen válaszolóknak =)

2010. ápr. 5. 20:49
 18/30 anonim ***** válasza:
33%
Olvastam hogy milyet akarsz de írtad hogy tesód meg milyent akar, és azért mondtam hogy vegyél olyant, nem tom ezért mért kell leszólni, de ti biztos tudjátok, akkor is tesódnak van igaza és akkor is vegyetek STAFFORDOT:DDDDDDDDD
2010. ápr. 5. 21:07
 19/30 anonim ***** válasza:

Amit Te nézhettél az szerintem Közép ázsiai juhász.

Nagyon szép,de nagyon kemény kutya, nem ajánlanám első kutyának, eléggé határozott gazda kell hozzá.

Viszont gyönyörű, hatalmas, és nála nincs megalkuvás!!!

Azért nézd meg a Cane corso-t vagy a kanári szigeteki kutyát is.

2010. ápr. 5. 21:11
 20/30 A kérdező kommentje:

Na..először is nem szóltam le senkit xD

Másodszor levan szarva tesóm =) Am nem..csak megbeszéltük hogy neki nemkell kis aranyos, hanem amitől félnek, nekem meg nemkell pitbull meg terrier meg ilyenek.

Tehát.. azért kell nagy kutya, mert akármennyire aranyos attól csak jobban félnek =) Úgyhogy kettőközt megvagyunk.

Am utolsó válaszoló: ez nem az első kutyám/ánk lenne...ez a 3.

És azértmondom hogy az én kutyám, mert úgyis én etetem, én viszem sétálni, én fürdetem.

2010. ápr. 5. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!