Hogyan hívjákt?
Figyelt kérdés
Tudom furán hangzik ,de olyat játékot keresek, amit az agarak versenyzésénél használnak. Ilyen csali ami egy vezetéken fut végig. Nem tudom, hogy ennek van valamilyen kornkrét neve. Próbáltam rákeresni, de sehogy sem ment. Köszönöm előre is a válaszokat.2016. ápr. 2. 18:43
1/8 A kérdező kommentje:
hívják*
2016. ápr. 2. 18:44
3/8 A kérdező kommentje:
nem tudom mire gondoltál, de ha rákeresek akkor nem jön ki az amit én keresek. Egy kicsit sem. De azért köszönöm
2016. ápr. 2. 21:05
5/8 anonim válasza:
a vonszalék más. a műnyúl az, amit körben húznak a pályán, géppel. vagy nem körben, hanem megadott alakzatban (lure coursing)
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) igen már megtaláltam így.
2016. ápr. 3. 12:46
7/8 A kérdező kommentje:
És ilyet hogy lehet csinálni? vagy vásárólni?
2016. ápr. 3. 12:49
8/8 anonim válasza:
méregdrága dolog, nem hiszem, hogy csak úgy venni lehet otthonra... miért nem agarasokat keresel fel? ők biztos többet tudnak a dologról. vagy a lelkes edzőklub, van facebook csoportjuk is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!