Ti tudtok olyan telket ahol kutyakat tartanak verekedtetes celjabol?
Nem tudok ilyenről.De ha tudnék akkor beszólnék a rendőrségnek,hogy latogassanak ki oda....
Ne keveredj bele mert csak gondod lesz belőle.
Mi van,érdekel a kutyaviadal?
Inkább keress fel egy jó pszichiátert,ha ilyesmit élvezel.
Ha tudnám,hol van ilyen,rendőrséget és több állatvédő szervezetet riadóztatnék.
Az összes kutyaviadalos férget halálra ítélném.Golyó a fejbe és nincs velük több gond.Az ilyenek nem valók a társadalomba.
Miert erdekel? Szeretnel odamenni es leloni par idiotat aki ilyesmivel foglalkozik?
Sajnos tudok ilyen emberekrol,probaltuk is paran elkapni oket de nem sikerult(itt nalunk Romaniaban a rendorsegre ilyen teren nem szamithatsz es az allatvedok meg nagyon kis helyen vannak,szinte semmi hataskoeuk),titokban csinaljak,valtoztatjak a szinhelyet stb...nehez rajtakapni:(
Ha meg azert erdekel a dolog mert tetszik akkor egy idiota vagy akit szivesen szettepetnek a kutyammal.
a falunkba volt egy ilyen kb fél-egy évig. bár ez nem volt soha se kimondva és megerősítve... de a telken ami full kopár és üres volt 8-9 bull típusú kutya volt kikötözve hűtőkhöz és nagy hordókhoz. Ekkoriban több falubeli kutyát is találtak szemeteszsákokban kidobva és kutyaharapásnyomokkal tele.
https://www.youtube.com/watch?v=pj9RsOIv-Ps
ez egy videó róla :( szerintem elég elképzelhetetlen hogy valaki 9 kutyával őriztet egy üres területet amin még egy gyümölcsfa sincs!
tavaly kb 5km-rel arrébb láttam egy ilyet( szerintem ugyanaz a tulaj) csak az eldugottabb helyen volt.
Kb.esélytelen,hogy odamész és elhozol például egy vesztes kutyát.
Nagy szervezetek,pl.a Cerberos mentenek ilyen helyekről kutyákat.Önkénteskedhetnél náluk,Pesten vannak.
Lehetnél akár ideiglenes befogadó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!