Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy utaztatjátok a kutyátokat...

Hogy utaztatjátok a kutyátokat hosszabb távon autóban? A hátsó ülésen képtelenség mellette utazni, mert fél, áll fel és dől nekem, hogy stabilan álljon, vagy nem tudom.

Figyelt kérdés
Az anyósülésen a lábamnál pedig szívesen utazik, de nem fér el rendesen, és gondolom, hogy rosszul lesz. Mitévők legyünk?
2010. ápr. 5. 09:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A mi kutyánk imádja "rázatni a seggét" kocsival... :D Budapesten lakunk és többször többször jártunk Sopron, Szentes, Sárospatak, stb... (jóformán a beszállás után észre sem lehet venni, hogy ott van :-) ha lehet akkor a teljes hátsórész az Ővé, ott fekszik és alszik végig).

Viszont van itt a környéken egy másik kutyus (na, Ő aztán nem semmi!), ha orvoshoz kell vinni (vagy elvisszük a Dunához sétálni) akkor én szoktam vele hátul ülni, szinte a nyakörvnél fogom és attól a pillanattól kezdve, hogy becsukódik mögötte az ajtó őrjöngeni kezd, (jön-megy, sikoltozik, nyálzik, stb...) mintha elevenen nyúznák... Sokszor benéznek az autóba, hogy mit csinálunk azzal a szegény kutyával (ha a Dunához megyünk akkor az én kutyám is jön és Ő ott ül mellettem nyugodtan vigyorogva...).

Az Ő gazdijának hiába ajánlottam akár a biztonsági hámot, akár a boxot nem hajlandó berakni a kutyát (szegényke megőrülne abban a kis ketrecben)...

Szerintem az egyik előző (a nagyon hosszú) hozzászólást próbáljátok ki, nagyon hasznosnak tünt mind a két történet.

2010. jún. 4. 14:03
 22/22 anonim ***** válasza:
26%
ez nehéz kérdés
2010. jún. 4. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!