Hogy utaztatjátok a kutyátokat hosszabb távon autóban? A hátsó ülésen képtelenség mellette utazni, mert fél, áll fel és dől nekem, hogy stabilan álljon, vagy nem tudom.
Figyelt kérdés
Az anyósülésen a lábamnál pedig szívesen utazik, de nem fér el rendesen, és gondolom, hogy rosszul lesz. Mitévők legyünk?2010. ápr. 5. 09:32
1/22 A kérdező kommentje:
Goldi, nagy autónk van, de a csomagtartóban nem akarom megint, mert ott is fél, nyüszít és rosszul lesz. Nem olyan lecsukhatós csomagtartó, hanem jeep, ahol van ablak meg minden.
2010. ápr. 5. 09:33
2/22 anonim válasza:
Az én kutyám boxban utazik. Beteszem a boxot a hátsó ülésre, és ott elvan. Nagyon biztonságos minden szempontból.
3/22 anonim válasza:
told hátra teljesen az anyósülést, hátha úgy elfér. amúgy az a legjobb, ha kombid van, mert akkor a csomagtartóban 3 kutyó is elfér. :) ha elöl nem férne el, meg lehet próbálni teljesen előre tolni az anyósülést, és mögé ültetni/fektetni. de fontos, hogy akárhol is utazik, előtte 2 órával már ne kapjon enni, ha hosszú az út, akkor pedig kb 2 óránként meg kell állni megitatni őt. és amint odaértetek, rögtön még ne kapjon kaját, hanem egy olyan tíz perc múlva.
4/22 anonim válasza:
tudod, olyan kombira gondolok, ahol nincs leválasztva fallal s csomagtér, csak esetleg hálóval, így a kutyust tudjátok simogatni.
5/22 Akiteki válasza:
Boxot be lehet tenni a hátsó ülésre is. Mindenkinek biztonságosabb.
6/22 A kérdező kommentje:
És a kutyabiztonsági-öv? Amúgy olyan kocsink van, csak épp jeep.
2010. ápr. 5. 12:29
7/22 Akiteki válasza:
Szerintem azt szét tudja rágni. És kényelmetlen is. A boxban kényelmesen utazik.
8/22 anonim válasza:
Nekem kaukázusim van, ő a csomagtartóban utazott egy ideig, dőlt jobbra-balra, de mindenáron talpon akart maradni, nem volt hajlandó lefeküdni egy jó fél év után sem.
Most biztonsági övet használunk. Lehajtom a hátsó ülés 2-es részét, azon fekszik, a buksiját odatámasztja a két első ülés közé. Nem tud felállni, mert fogja az öv, így egyrészt biztonságban van, másrészt nem stresszeli magát agyon, ahogy régen az állandó borulásoktól.
Nekünk nagyon bevált.
9/22 anonim válasza:
A nagyságához megfelelő box, amiben nem csúszkál, ha lefekszik. Lehet kapni kutyának való utazás előtti enyhe nyugtatót, több félét.
10/22 anonim válasza:
Az enyém a hátsó ülésen utazik, a biztonságiövet is csak a biztonság kedvért használjuk.Mi 2-3 havonta utazunk 1400 km-t teljesen hozzá szokott,egész uton alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!