Mitol hanyhatott vért a kutyam?
A második hányásnál az erőlködéstől megpattanhatott egy kis ér a gyomorban. Azért volt véres.
Ha megismétlődik, akkor valóban orvos kell. Most pedig legalább 2 nap diéta.
Tudod, az van, hogy amikor valaki idejön kérdezősködni, és azt a tanácsot kapja, hogy vigye el állatorvoshoz a kutyát, vagy minimum hívjon fel egy dokit, de még annyira sem hajlandó, hogy felemelje a telefont, mert jobban tart attól, hogy a doki is azt mondja, hogy vigye be, mint attól, hogy a kutyájának esetleg komoly baja lesz, akkor tudom, hogy a kedves gazda valójában magasról szarik a kutya fejére. Kellemetlen bevinni egy messzi városba dokihoz, nyilván, de normális esetben kellemetlenebb az, ha feleslegesen szenved az állat, neadjisten el talál patkolni. Szóval legközelebb mielőtt előadod a "nagyon aggódom, de" figurát, jó, ha tudod, hogy ezzel rajtad kívül mindenki tisztában van.
Szóval ha szeretnéd megcáfolni ezt a nem túl szimpatikus képet, amit kialakítottál magadról, akkor emeld fel azt a rohadás telefont, és hívj fel egy állatorvosi rendelőt, akár három megyével messzebbit is, most, nem holnap, és tudakold meg, hogy mégis mi baja lehet a kutyádnak, és mi az a minimálisan szükséges ellátás, amit meg kell kapnia.
Akkor bemásolom, amit az előző felelős állattartónak írtam:
"Mielőtt választunk egy érző lényt a családunkba, végiggondoljuk, ha baja lesz, kihez fordulunk. És nem csak iskola/munkahely után, hanem akár éjjel, hétvégén stb. És ha nem futja a költségekre, be sem vállaljuk az állatot. A felelős emberek így gondolkodnak!"
"Nem más okoskodasara lettem volna kivancsi hanem mitol lehet nem az hogy ti mar futottatok volna az orvoshoz "
Nem vagyunk orvosok,hányszor kell leírni???? Még mi vagyunk a rosszak,hogy azt ajánlottuk vidd inkább orvoshoz...
taxi,busz,vonat,szomszéd,barát,rokon biztos egyik sincs felétek -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!