Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek rendes tenyésztő?

Szerintetek rendes tenyésztő?

Figyelt kérdés
Barátnőm 1 hete vette 1 éves yorkiját. 120.000ft-ot fizetett érte, de nem kapott hozzá törzskönyvet és még chip sincs benne. A nő pedig úgy hirdeti magát h EXTRA MINI YORKSHIRE TERRIER KENNEL. De olyan nincs is hogy extra mini yorki meg mini yorki (vagy?). Szerintetek átverték?
2010. ápr. 4. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nem kicsit verték át
2010. ápr. 4. 17:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Enyhén szólva átverték.. Elég csúnyán. :S
2010. ápr. 4. 17:35
 3/12 Akiteki ***** válasza:
100%
Gyanús lehetett volna már az is neki, hogy nincs extra kicsi yorki. Viszont extra nagy árat fizetett a tudatlanságáért.
2010. ápr. 4. 18:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért már durva...:S
2010. ápr. 4. 18:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
De durva....tényleg csúnyán elbántak vele!!! Mondjuk, erre mit mondjak? Ha így megvette... Reménykedjen, hogy legalább ne legyen ideggyenge és beteg, többet nem tehet.... Majd tanul a saját kárán. Legközelebb meg tájékozódik, mielőtt kutyát vesz. Remélem a tartással és neveléssel kapcsolatban jobban képben van...
2010. ápr. 4. 18:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőd vásárolt szaporítótól egy jó drága kutyát. Reméljük egészséges lesz a kutya.
2010. ápr. 4. 20:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Jaj szegény kutyus, remélem, nem lesz betegsége!

Hogy nem tűnt fel a barátnődnek, hogy nincs törzskönyv??? Törzskönyv nélkül sohasem szabad elhozni!

Ugye, nem dobja utcára a kis kutyust, ha esetleg nem valami jól sikerült a fogsora, vagy nem áll szabályszerűen a füle? A barátnőd vigye el azonnal állatorvoshoz, és ellenőriztesse a fajtára jellemző betegségeket! Csúnyán átverték szegény barátnődet, csak abban bízom, van benne annyi emberség, hogy nem dobja ki a kutyust.

2010. ápr. 4. 22:54
 8/12 Akiteki ***** válasza:

Gondoljátok, hogy megvette egy vagyonért, hogy az utcára dobja?

Gondolom esélytelen a "tenyésztőtől" bármit is visszakövetelni.

2010. ápr. 5. 00:14
 9/12 anonim ***** válasza:
48%

Kedves utolsó hozzászóló, te még nem olvastál rémsztorikat, hány kutyát dobtak utcára vagy vittek Illatos útra, mert nem olyan volt, amilyennek elképzelték? Én legutóbb egy dobbermannról olvastam, akinek nem úgy állt a füle, és a fogai közül néhány hiányzott, a gazda meg megpróbálta visszaszerezni a pénzét, amikor pedig nem sikerült, bevitte egy menhelyre, ahonnan fajtamentők hozták ki, és próbáltak neki gazdát találni.

Én nagyon sajnálom az ilyen kutyákat, mit tehetnek ők arról, hogy szaporító gépileg gyártatta őket, attól még kötődnek a gazdihoz, az meg csak státusszimbólumnak használja az ebet, és ha nem olyan, amilyennek elképzeli, meg akar szabadulni tőle! Szegény kutya meg betegen gazdi nélkül marad!

Még mázli, ha a fajtamentők kihozzák a sintértelepről!

2010. ápr. 5. 01:19
 10/12 Akiteki ***** válasza:
Tényleg teljesen tudatlan vagyok. :))) Szeretem, mikor így kijelentenek dolgokat rólam. Még csak olvasnom sem kellene, naponta tapasztalom. Csak épp az embereket is ismerem, 120 ezer forintot nem fog az utcára hajítani.
2010. ápr. 5. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!