Szerintetek is igy van?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Beszeltem ma egy ismerosommel aki azt mondta,hogy ha a kiskutyam velem alszik az agyamban,akkor velen egyrangunak erzi magat es emiatt nemfogom tudni tanitani,nemfog ram hallgatni stb.Ez valoban igyvan?
2016. márc. 26. 23:49
1/6 anonim válasza:
Szerintem hülyeség. Persze valami van benne, de igazából, a megfelelően kialakított falkarangsor mellett csak megerősíti a kötődést.
2/6 anonim válasza:
Ha nem is ennyire egysíkúan, de részben igaza van. Persze a téma komplexebb, mint hogy együtt alszotok e avagy sem. De mivel ide josz feltenni a kérdést, nem lehetsz gyakroltott kutya nevelésben, es valószínűleg másban sem vagy következetes a kutyaddal kapcsolatban de legalábbis bizonytalan vagy, mint ebben a témában. Na emiatt nem leszel falka vezér. Van aki hibátlanul neveli a kutyusat es este együtt alszanak de az más kategória.
3/6 anonim válasza:
figyelj teljesen változó. van aki megengedheti a kutyájának, hogy vele aludjon, mert nem domináns vagy már ki van alakítva náluk a falkában a sorrend. én speciel nem engedem fel a kutyám, mert szemtelen lesz és úgy gondolja több mindent megengedhet magának, de lehet idővel ez is változni fog, ha több időt töltött már velünk és tudni fogja hol lesz a helye.
4/6 anonim válasza:
Ha nem a kutya lesz az úr alvásnál, csak hívásra megy fel az ágyra és nem túr ki senkit, meg nem ébreszt fel ok nélkül, akkor nincs ezzel semmi gáz.
5/6 anonim válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy pusztán ettől nem fogja magát egyenrangúnak képzelni veled, de ha amúgy is egyenrangúnak képzeli magát veled, akkor a te ágyadban alvás ezt erősítheti benne. Extrém esetben olyan is előfordulhat ilyenkor, hogy egy idő után a kutya kisajátítja az ágyat és nem engedi bele a gazdáját. Szóval, ha nincs más gond, szófogadó, gátolható (letiltható dolgokról), behívható az utcán, akkor az együttalvás se okozhat gondot a viszonyotokban. Ha amúgy is vannak engedelmességi problémák, akkor pedig az ágyadból való kitiltás része lehet a viszonyrendezésnek, segíthet rendbe tenni a dolgokat.
6/6 anonim válasza:
van egy kiskutyám, velem alszik és mos is itt fekszik mellettem. de köszönjük szépen jól vagyunk, tud egy csomó trükköt, vadról is le tudom hívni a kis terriert és tele van egy szekrényem érmekkel és kupákkal amit agility versenyeken szereztünk :) mivel beszélni nem tud, így sajnos nem tudja elmondani h egyenrangúnak érzi-e magát velem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!