Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek is igy van?

Szerintetek is igy van?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Beszeltem ma egy ismerosommel aki azt mondta,hogy ha a kiskutyam velem alszik az agyamban,akkor velen egyrangunak erzi magat es emiatt nemfogom tudni tanitani,nemfog ram hallgatni stb.Ez valoban igyvan?

2016. márc. 26. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség. Persze valami van benne, de igazából, a megfelelően kialakított falkarangsor mellett csak megerősíti a kötődést.
2016. márc. 26. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem is ennyire egysíkúan, de részben igaza van. Persze a téma komplexebb, mint hogy együtt alszotok e avagy sem. De mivel ide josz feltenni a kérdést, nem lehetsz gyakroltott kutya nevelésben, es valószínűleg másban sem vagy következetes a kutyaddal kapcsolatban de legalábbis bizonytalan vagy, mint ebben a témában. Na emiatt nem leszel falka vezér. Van aki hibátlanul neveli a kutyusat es este együtt alszanak de az más kategória.
2016. márc. 26. 23:57
 3/6 anonim válasza:
figyelj teljesen változó. van aki megengedheti a kutyájának, hogy vele aludjon, mert nem domináns vagy már ki van alakítva náluk a falkában a sorrend. én speciel nem engedem fel a kutyám, mert szemtelen lesz és úgy gondolja több mindent megengedhet magának, de lehet idővel ez is változni fog, ha több időt töltött már velünk és tudni fogja hol lesz a helye.
2016. márc. 27. 00:10
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem a kutya lesz az úr alvásnál, csak hívásra megy fel az ágyra és nem túr ki senkit, meg nem ébreszt fel ok nélkül, akkor nincs ezzel semmi gáz.
2016. márc. 27. 06:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy pusztán ettől nem fogja magát egyenrangúnak képzelni veled, de ha amúgy is egyenrangúnak képzeli magát veled, akkor a te ágyadban alvás ezt erősítheti benne. Extrém esetben olyan is előfordulhat ilyenkor, hogy egy idő után a kutya kisajátítja az ágyat és nem engedi bele a gazdáját. Szóval, ha nincs más gond, szófogadó, gátolható (letiltható dolgokról), behívható az utcán, akkor az együttalvás se okozhat gondot a viszonyotokban. Ha amúgy is vannak engedelmességi problémák, akkor pedig az ágyadból való kitiltás része lehet a viszonyrendezésnek, segíthet rendbe tenni a dolgokat.
2016. márc. 27. 06:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
van egy kiskutyám, velem alszik és mos is itt fekszik mellettem. de köszönjük szépen jól vagyunk, tud egy csomó trükköt, vadról is le tudom hívni a kis terriert és tele van egy szekrényem érmekkel és kupákkal amit agility versenyeken szereztünk :) mivel beszélni nem tud, így sajnos nem tudja elmondani h egyenrangúnak érzi-e magát velem :D
2016. márc. 27. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!