Hogyan szoktassan le erről? A többi lent.
Lenne egy kérdésem, hátha valaki tud okosabbat.
Tehát van egy másfél éves roti x ném. juh. szuka kutyám.
Igazából nincs nagy problémám vele, én vagyok a főnök abszolút, tökéletesen behívható, nem agresszív, úgy érzem én a saját tudásomnak megfelelően mindent megtettem a képzése érdekében, és lassan kezdjük az örző védő kiképzést is.
Egy problémám van. Ha meglát valakit, aki nem túl szimpatikus, felállt szőrrel a hátán, ugat, mint akit ezért fizetnek. De eközben is ha rárikoltok, azonnal odajön, leül mellém.
Elég domináns kutya, és most került mellé egy kölyök. Kezdem úgy érezni, hogy nem átakarja venni a falkavezér szerepet, de mintha kicsit lassan közelebb érezné hozzám magát a rangsorban, és azt gondolja az ő dolga, hogy rendet tegyen.
Már elejét vettem a dolognak, és kezd is leszokni róla, csak hátha valaki ebben tapasztaltabb, és volt már ilyennel dolga. Egy kérdést megér, mert kicsit úgy érzem, hogy megakadtam vele.
Köszönöm a segítséget előre is.
Ui: Múlt héten lett ivartalanítva, tehát az már nem opció.

Ezen én is gondolkodtam már, de azért vetettem el az ötletet, mert városban sokat sétálunk emberek között.
Lehet, hogy ahol sétálunk általában, azt már a saját területének érzi, és ha gyanúsat lát, akkor nem tetszik neki. Tényleg nem mindenkire, csak néhány nem túl szimpatikus emberre. Mondjuk őket lehet, hogy én is megugatnám.
Gondolom előjön a vére. :D
Ha még többet vinném újabbnál újabb közegbe, akkor segítene?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!