Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Keverék vagy fajtiszta?

Keverék vagy fajtiszta?

Figyelt kérdés
Érveket szeretnék mellettük és ellenük.
2010. ápr. 4. 09:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Attól függ hogy mit akarsz vele csinálni, mennyi pénzed van, milyen kinézet, jellem tetszik! Egyik sem jobb a másiknál, csak más.
2010. ápr. 4. 20:21
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

Én a keverékeket jobban szeretem a változatos külsejük miatt. kedvenceim a malamut/husky/akita+németjuhász keverékek ezeknek sokszor nagyon farkasra emlékeztető kinézetük van.

Nem tudom te eddig hol néztél körül de menhelyen rengeteg!!! a fajtatiszta kutya illetve törzskönyvük nincs de sok az olyan amelyik lazán megkapná a B törzskönyvet. Ha ideírod melyik fajtát keresed akkor linkelek be olyan menhelyi kutyákat illetve azok keverékeit.

2010. ápr. 5. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:
16%
A fajtatiszták között elenyésző az a szám akinek kiadható a törzsköny. Csak egyes nagyon ritka fajtáknak, pl mudi. Amik nem hiszem hogy hemzsegnek a menhelyen. Arról nem is beszélve hogy általában nem a híres tenyésztők legjobb kutyája kerül oda csak az ilyen szaporított meg hasonló fajtatiszták. Azt meg pusztán önzőségnek gondolom hogy azért sznevedjen egy csomó keverék kutya, mert valakinek azt tetszik. Ha én a kverékeket szeretném simán lemondanék arról hogy legyen nekem ha ezzel fel lehetne számolni a keverékgyártást, felelőtlen embereket. Amúgy meg nem kell keveréket csinálni a farkasért, elég ha pl veszel egy cseh farkaskutyát, abban igazi farkasvér van, és így nem szenved egy keverék sem csak azért hogyte kihozd mert hasonlít a farkashoz...
2010. ápr. 5. 17:10
 14/15 anonim válasza:
Midkettőt lehet szeretni:) És mindkettőnek be kell adatni a kötelező védőoltásokat, így elkerülhető , hogy betegek legyenek:) Nekem volt ilyen is olyan is beteg is volt egyik is másik is:) szóval ami közel áll a szivedhez és ha meglátod és megszereted azt válaszd:) Nekem fajtatiszám van most:)
2010. ápr. 9. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy érvem van: a keverékek az igazi kutyák, a fajtatiszták csak génmanipulált mutáns klónok.

:) :) :)

2022. szept. 12. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!