Mi lehet a baja a bernáthegyimnek?
Figyelt kérdés
Van egy 11 hónapos szuka bernáthegyim. Kölyók korában volt férges, lattam a férget a székletében, kezelve is volt, illetve 3 hónapja volt utoljára féreghajtva. Főtt csirkefarhátat kap főtt rizzsel, minden másnap Royal Cannin tápot. Az utóbbi időben vettem észre hogy olyan mintha rizsszemek lennének a székletében, de férget nem láttam még benne. De nem is mindig van benne, ezért arra gondoltam talán mikor tápot kap utána nincs ilyen, jogy lehet hogy a rizs jön ki? Gondoltam arra hogy esetleg nem tudja megemészteni a rizst? Vagy férgesség lenne? A kedve jó, ugyanolyan szeleburdi, betegnek nem látszik. Csináljunk egy ujabb férghajtást, vagy vigyem el dokihoz ezzel?2016. márc. 22. 11:13
1/3 anonim válasza:
Ha három hónapja volt féreghajtva, akkor amúgy is időszerű most, háromhavonta kell neki beadni a féreghajtót megelőzésképpen.
Szerintem a rizsszemek azok, amiket látsz, de azért miután beadtad neki a féreghajtót, figyeld, és ha látsz férgeket ismételd meg a kezelést.
2/3 anonim válasza:
Úgy is esedékes a féreghajtás,de valószínű rizsszemeket látod,jobban szét kell főzni.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát ez az hogy szét van főzve, ezért aggaszt. De akkor megcsináljuk a féreghajtást és meglátjuk mi lesz.
2016. márc. 23. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!