Mindenhonnan kibújik. Mivel kössem meg?
Figyelt kérdés
7 éves kan kutyusom minden este meg van kötve mert a másik kutya felidegesíti (szintén kan ,idősebb) és el akarnak menni itthonról. Vagy olyan is szokott lenni hogy a kiskutyát nem tudjuk megkötni mert elszökik mielőtt ő kerülne sorra. ezért akar a nagyobbik is elmenni. Csakhogy ő egy szabadulóművész. Se a nyakörv se a hám nem jó mert kibújik pesig már nagyon szorosra teszem hogy éppcsak egy ujjam férjem be de akkor is kijön. Kerítés meg jó , de ki tudnak szökni ha nagyon akarnak. Szóval mit csináljak vele ? Mivel hogyan fogjam be ? Kennel is van de azon is kibújik mert az nem kutyáknak való az én kutyám meg alapból futó fajta . Agár is van benne . ötletek ?2016. márc. 21. 15:46
11/18 A kérdező kommentje:
Sajnos visszahallom a közel lakóktól. A 7 éveset mindíg kiviszem sétálni mert a másik már öregebb de őt hívom mégis kiskutyának mert tacsi. Nem fogom ivartalanítani. Az nem állatkínzás ? Főleg hogy azért is kössűk meg estére hogy nehogy elkapják őket.
2016. márc. 22. 20:07
12/18 A kérdező kommentje:
*Kötjük
2016. márc. 22. 20:08
13/18 anonim válasza:
Az ivartalanítás nem állatkinzás. A tacsinak tuti jól áll mindeneste a lánc mint hogy egyszer ivartalanítatnád és nem menne a tüzelő szukák miatt el. Gratulálok...
14/18 A kérdező kommentje:
Igen te jobban tudod hogy lányokhoz jár. Mondom hogy nem azért megy el. de mindegy. Legyen igazad. Már egyébként is megoldottam. És nem ivartalanítással .;)
2016. márc. 23. 05:14
15/18 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem csajozik? Azt se tudod merre kujtorog a kutyád, csak visszahallod. Az ivartalanítás nem állatkínzás, hanem egy humánus megoldás a nem kívánt szaporulat megelőzésére. Jah, de neked nincs szukád, nem neked lesz probléma....
De ha szereted a kutyáid akkor is megteszed, mert ha elcsavarog és elüti az autó, netán balesetet okoz, akkor meg az lesz a bajod.
16/18 anonim válasza:
Hogy oldottad meg a problémát?
17/18 anonim válasza:
Úgy oldotta meg hogy már nem csak este van láncon hanem egész nap és igy nem kell megkötözni minden este a tacsit mert csak elfutna.... Remélem tévedek.
18/18 A kérdező kommentje:
Igen ... hát úgy oldottam meg hogy mondtam nekik hogy ha megvárnak kapnak jutalomfalatot. Ez már egy pár napja így megy. Fekszenek az ajtóban. Néha arrébfekszenek de minden kanyarnál kidobok valami finomságot (csontokat ,kenyérdarabokat ).
2016. márc. 23. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!