Mennyire igaz az, ha a gazda távol van, akkor a németjuhász azt hiszi, hogy büntetésben van?
Dehogy hiszi azt!
Nyilván mindig mindenhová menni akar veled, és NEM azért mert németjuhász, hanem mert MINDEN kutya így tenne.
Ha elinduláskor nem szidod meg, akkor semmi oka nincs arra, hogy ezt büntetésnek vélje.
Nem kell minden kóklernek hinni!
Egyszerűen csak hiányzol neki, és várja, hogy minél hamarabb haza érj.
Én olyat olvastam, hogy a kutya minden alkalommal mikor a gazda elmegy azt hiszi örökre ott hagyja, ebbe még lehet is valami, de a büntetéses dolog, elég valószínütlen.
Igazából okosak a kutyák, rájön, ahogy korábban irták, hogy a kulcscsörgés azt jelenti, hogy elmegy a gazda, ha a póráz előkerül ő is mehet a gazdával, és stb...
Mindenkinek köszönöm, aki segíteni próbált, megnyugodtam, hogy ez hülyeség. Kedves harmadik pedig kérlek nézz ebbe bele. A vérmérséklet résznél találod, amiért feltettem ezt a kérdést. De több helyen is olvastam. Nem ismersz engem, így kérlek ne tudatlanozz itt le engem. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!