Bach-virágterápia? (Részletezve lentebb)
Üdv
Van egy igen pici kutyusom (8 hetes) és szeretném, alkalmazni nála ezt a terápiát, a kérdés az lenne, hogy használható több virág esszencia is egyszerre vagy esetleg egyszerre csak egy?
ezek szeretném adni neki: Katángkóró,Apróbojtorján, Rozsnok,Hangafû.
Válaszokat előre is köszönöm.
Embernél még működne a placebóhatás meg a kellemes illat alapú jóérzés, de egy kutya nem valószínű h ugyanúgy érzi a szagokat.
Miért ne lenne használható? Homeopátiás cucc, felismerhetetlenre higított "hatóanyagok", beadhatsz neki két marékkal is, maximum kis hányás-hasmenés lesz a körítéstől.
De amúgy miféle lelki problémája van egy nyolc hetes kölyöknek, amit virágterápiával szeretnél orvosolni? :)
Persze, max a szaglását teszed tönkre, de arra úgy sincs szüksége, mégis csak egy kutya.
ui: inkább keress neki normális gazdát.
szimpla érdeklődés.
normális gazdit keressek? honnan tudod, hogy én nem vagyok az?!... szimplán nem szeretném, ha megmaradnának azok a rossz szokásai amikkel magának is árthat,persze ettől függetlenül a "nevelés" zajlik, csak jobb több dologról tudni.
több ember ajánlja aki kutyákkal foglalkozik, de egyébként itt van egy részletes leírás, ezért kérdeztem.:
Hitlert is egy csomóan támogatták. Csak azért, mert az interneten mondják, hogy jó, még nem lesz jó.
Én viszont amúgy komolyan kérdeztem, hogy mit akarsz egy 8 hetes kölykön terápiázni. :)
nem állítottam, hogy jó, csak érdeklődtem :)
elsősorban szeparációs stressz miatt, mert az mellett, hogy gyakorlom vele hátha megkönnyítené a dolgomat, illetve neki is jobb lenne
sajnos ez már szerintem az, egyedül kellett hagyni fél órára mert én dolgozni mentem és tesóm jött "váltani" , de addigra már összehányt mindent a nyüszítés közepette.
tanítom folyamatosan, már elég engedelmes a korához képest, és már lassan szobatiszta is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!