Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám sírjára mit tegyek?

A kutyám sírjára mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szeretném díszíteni az elhúnyt kiskutyám sírját virágokkal és díszekel. Milyen fajta virágokat illik sírra tenni (csak kék vagy fehér színű jöhet szóba!)? Honan tudok kerestet szerezni, esetleg hogyan barkácsoljak? Egyéb ötletek? Fontos lenne. :(
2010. ápr. 3. 17:08
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Igen értem, köszi! :(
2010. ápr. 3. 18:38
 22/30 anonim ***** válasza:

Mi minden kutyánkat a kertben ástuk el, és jácintot, tulipánt ültettünk rá. De a márványsírkő szerintem túlzás.

Azokat meg, akik döglött macskát, tyúkot ajánlgatnak de szekáljátok, nem bunkók, de most minek kell ekkora felhajtást csinálni? Mindenki sajnálja, ha elpusztul a kutyája, és ejt érte könnyeket. De például engem sem hat meg egy idegen kutyájának hirtelen evilágból való távozása. És igen, mi van akkor, ha a kutya nagy macskairtó volt?

2010. ápr. 3. 19:03
 23/30 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz, de ez nem vicces, hogy döglött macska így meg úgy, mert ez nekem bárhogyan is nézem fáj. Csak azért nem fáj, mert nem gondolok bele. és igen. Nagy felhajtás kell. nem tudod milyen az, ha valaki állatimádó. Sajnálom, hogy én ilyen vagyok, de mellettem még több millióan ilyenek. :(
2010. ápr. 3. 20:04
 24/30 anonim ***** válasza:
én (hagymásokat) hóvirágot, tulipánt nárciszt,játszint és törperózsát ültettem rá egész évben virágban lesz. én is most vesztettem el a német juhász kutyámat 14 éves volt gyerek korom óta velem volt. és sajnos a szoba nyuszim is aki 5 éves volt őt 2 hete vesztettem el ő is a kutya sírjába lett temetve ketten vigyáznak egymásra, addig míg újra találkozunk. részvétem neked, tudom mit érzel.
2010. ápr. 3. 20:04
 25/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. ápr. 3. 20:31
 26/30 anonim ***** válasza:
ültethetnél a sírra pici fehér őszirózsát... az őszirózsa nekem valahogy az elmúlást juttatja eszembe... sajnálom a kutyusodat. én már 10 kutyusomat vesztettem el (tudom, nagyon sok. az első természetesen halt meg, ő 6 éves volt, mikor kaptam. a második kutyusom 3 éves volt, nem a mi kertünkben lakott, hanem területet őrzött, naponta jártam hozzá. egyszer nem találtam sehol. kiszökött az autópályára :(. a harmadik kutyusomat lelőtte egy vadász, állítólag véletlenül. a negyedik, az ő kiskutyája eltűnt... soha nem találtuk meg. az ötödik, szintén egy kiskutya, egy traktor alá szaladt. a hatodik kutyusom másfél évesen elszökött. a hetediket, szintén kiskutyus, ellopták. a nyolcadik kutyusom 10 hetesen, mikor már két hete nálam volt, meghalt. minden ok nélkül. az állatorvos megvizsgálta, nem talált okot a halálra, tehát 10 hetesen halt meg természetes halállal{????}. a kilencediket egy menhelyről hoztuk ki, és kiderült, hogy csak kicsit hall, és ráadásul azt hiszi, az autó kereke játék, ezért mindig megpróbálja elkapni. kiszabadult a kertből, és nekiment egy kocsi kerekének... hagy ne kelljen elmondanom, mi történt, mi után ráharapott. a tizedikről 5 évesen kiderült, hogy bőrrákos. az altatás mellett döntöttünk, mert már nem evett, nem tudott járni, nem tudta tartani a vizeletét, sem a székletét. vele legalább ott lehettem utolsó perceiben, simogathattam, és tudhatta, hogy szeretjük, de nagyon... :( ). és mindegyik ugyan olyan nehéz volt. sajnos ez nem olyan dolog, ami a sokadik alkalommal már könnyebb. bár már az összes könnyemet elsírtam értük, és mostanában csak némán zokogok, magamban. nem tudom, mi lesz, ha a mostani kutyusaimat elvesztem. sok erőt, kitartást, és a legjobbakat kívánom neked! sírjunk együtt a kutyusainkért!
2010. ápr. 3. 21:32
 27/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon meghatódtam a kommentedet olvasván. :( Még a könnyem is majdnem kicsordult. :( Őszinte részvétem neked is! Én sajnos eddig 3 kutyusomat veszítettem el. A legelső az egy bernáthegyi volt, akit megmérgeztek. Még ovodás lehettem, de nagyon a lelkembe mart. :( A második kutyusom az egy tacsi keverék volt, őt egy nagyobb kutya végezte ki. a mellébe harapott és kettéroppantotta a gerincét. :"( És az utolsó kiskutám, akinek a sírját szeretném díszíteni, az pedig egy chihuahua volt, őt mindennél jobban imádtam, alig volt 1 éves. :( :'( Vele a szomszéd kutya végzett, vérlebenyt csinlt a nyaka alá, majd az orvos felvágta neki és áhhh. Sajnálom. Nincs erőm leírni, hogy ezek után mi volt. Sajnálom. :'(
2010. ápr. 3. 21:42
 28/30 A kérdező kommentje:
Ja és igazából volt még egy kutyám, de az nem az enyém volt, csak annak tekintettem. De ő le is lépett, ezért nem is nevezem kutyámnak. És most egy nagy malamut és németjuhász keverékem van, aki kiskorom óta velünk él, őt nagyon szeretem, vele nőttem fel és ha elveszítem, nem tudom mi lesz. Pedig már öregszik. :'(:( Igaz ő már harapott is meg engem és félek 8tartok) tőle, de attól még nagyon szeretem. :'(
2010. ápr. 3. 21:44
 29/30 anonim ***** válasza:

Mi egy nagy terméskövet tettünk a sirjára, olyan mint egy nagy szikla. Kőrózsával van körbe beültetve, és varjuhájjal (terülő növény kék a virága)

A kőrózsa miatt télen nyáron szép a sirja, és nem kell félnem, hogy esetleg valami kikaparja. Az alatt a fa alatt nyugszik, ahol a nagy melegben szeretett heverészni.

2010. ápr. 3. 22:33
 30/30 A kérdező kommentje:
Aranyos. :(:) Köszi!
2010. ápr. 4. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!