Melyik a szerencsésebb?
Figyelt kérdés
Szerintetek annak akinek most lesz az első kutyája mi a jobb kölyök kutya vagy már egy idősebb 1-2 éves?2010. ápr. 3. 14:21
11/16 anonim válasza:
pl ezeket töltsd le és nézd meg, nagyon sokat segíthet, ha befogadod!
12/16 Akiteki válasza:
20:52 Hány huskyt képeztél ki?
Imádom az ilyen sztereotípiákat.
Elterjedt a kutyaiskolákban, hogy nem tanítható, mert nem ugrik a csibészkarra. Gyere ki ősszel az éves szánhúzó találkozóra, és tartunk Neked engedelmességi bemutatót.
13/16 A kérdező kommentje:
21:06 megnézném de ingyenes letöltés van?:D én nem találom.21:07 megadnád az e-mail címed ha jól értelmeztem te dolgoztál már huskyval lenne 1-2 kérdésem ha nem gond:)
2010. ápr. 3. 22:39
14/16 Akiteki válasza:
Igen, megírtam a mailcímem a másik kérdésedre. Szívesen válaszolok.
15/16 A kérdező kommentje:
Hát én még nem kaptam meg:) lehet azér mert msn címemröl regiztem ide megadom a rendest: leido@citromail.hu ide írd meg lécci..
2010. ápr. 3. 23:30
16/16 anonim válasza:
Rákattintasz az egyik részre, kiad egy új oldalt, és ott van, hogy regular download. Az az ingyenes. Kicsit hosszú a letöltési idő, meg két rész között várni kell 15 percet, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!