Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy mutassam be 6 éves...

Hogy mutassam be 6 éves keverék kutýamnak az 1 éves unokámat? Az elsö unokám most jön elöször hozzánk a házba. Kutyát lözelebbröl még nem látott a kutyám se látta még az unokámat.

Figyelt kérdés

A kutyánk csak hozzám és a férjemhez van nagyon szokva és rettenetesen örül ha jön valaki.Nagyon ugrál örömében ha valaki jön hozzánk.Nem tudom mi lesz ha jön az 1 éves unokám.Ilyen még nem volt hogy ilyen kis gyerek jött volna hozzánk tapasztalatom nincsen.

Nagyon tanácstalan vagyok.

2016. márc. 18. 09:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Itt a faluban minden kutya mindig ugyan azt látja nem csak a mienk.Miért is kellene neki mást látni??

Hova vigyem sétálni? Itt a faluban még állat orvoshoz se viszi senki a kutyáját mert az orvos házhoz jön.

Tegym autoba ? Vigyem welnessre? Vigyem el a Balatonhoz hogy lásson is valamit? Vigyem MO-i körutra??

Vigyem föl Pestre? Mutassam meg neki a Parlamentet?

Nem tudom ez elég lenne neki?? Vagy repüljek el vele valami tenger partra? Hogy tengert is lásson?

Majd gondolkozom rajta hogy mit válasszak neki.Vagy csak egyszerüen meg kérdezem töle hova menne szivesen.

2016. márc. 27. 13:55
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom te hol élsz.Én irtam korábban ez egy falu itt minden kutya kapun belül van.Senki nem sétáltat kutyákat.

Képzeld el a következöt: most szép nyugodt vasárnap délután és csend van a faluban.Most ki mennék kutyát sétáltatni a keitések mögött az összes kutya megbolondulna.Nem azt akarom mondani hogy a falu nyugalma elöbbre valo mint a kutyám de az emberekre is figyelemmel kell lennem.

Nem tudom egyáltalán milyen élmény kellene egy ilyen kutyának? Abban is biztos vagyok hogy a többi kutyáknak akik itt a házakban vannak azoknak sincs több élményük.

Az én kutyám nincs megkötve van poráza az igaz de nem használjuk.8000 n2 területe van 10 méteres lánca de azt se használjuk és van egy szép téliesitett háza.Ezen kivül van egy kosara a teraszon és egy nagy szönyege a szobában.Hát nem tudom mi kellene még neki??

2016. márc. 27. 14:31
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
Na, tök jó, akkor igazából a magyar gyerekeket se kell kirándulni vinni, meg oktatásban részesíteni, egyetem, meg ilyen flancolás, hiszen a kínai kiskölkök is milyen jól elvannak a cipőgyárakban. Nem? :)
2016. márc. 27. 19:37
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
Alap lenne a napi séta, persze nem Magyarisztánban sajnos...
2016. márc. 28. 06:05
 15/17 A kérdező kommentje:

Majd meg mondom a tanácsokat azoknak itt a faluban akiknél 4-5 évig vagy élete végéig van ki kötve a kutya egy helyre.

Egyébként is nem arra kértem tanácsot hogy sétáltassam -e a kutyámat.

Tehát köszönöm szépen a tanácsokat amik nem a sétával függnek össze.

2016. márc. 29. 09:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig pont, hogy van összefüggés. Egy szocializálatlan kutya kiszámíthatatlan, hogy hogy reagál a gyerekre.
2016. márc. 29. 10:28
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát ugy reagált az unokámra hogy végig szagolta a lábát és tovább ment.

Nem félt töle az unokám se.Egyébként is mindenki lábát végig szagolta.Még az enyémet is.

2016. márc. 30. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!