Én csak ajánlani tudom, nekünk is az van. Egyébként az előbb leírt dolgokat erősíteni tudom mert a miénk is , ha valaki elmegy a ház előtt megállás nélkül ugat. Tehát én ajánlom.
U.i.:csirkéket nem nagyon szereti vagy lehet hogy csak játszani akar velük, de nagyon ellenséesen viselkedik.
2010. ápr. 8. 21:17
12/22 anonim válasza:
Az enyém 4 hónapos,2 napja alszik kint az udvaron.Nagyon éber,és ugatott is addig még a párom rá nem szólt.Uttána csend volt.Micen érdekli,és ezért el is kell előle pakolni mindent.Dehát kölyök.Nagyon szeretnivaló.Imádom.Nem bánod meg ha labit választasz.Igaz hogy sok időt igényel hogy foglalkozz vele,de megéri.
Sok siker!
2010. ápr. 19. 18:46
13/22 anonim válasza:
Igen.
2010. jún. 9. 14:46
14/22 anonim válasza:
Nekem is labradorom van, és én is ajánlani tudom. Imádom a kutyust. Arra figyelj hogy kiskorába kezd el nevelni, mert később nehéz lesz. Ja mindent zárjatok le, mert mindent megrág, kipakol...stb. De egy családszerető kutyus, aki tényleg igényli a foglalkozást
2010. jún. 26. 18:35
15/22 anonim válasza:
Nekünk van labradorunk és nagyon bevált ha lehet így mondani). Mindennap el kell vinni sétálni, és nagyon oda kell figyelni, az etetésre, hogy ne hízzon el. Amúgy biztosítani kell neki, hogy fürödjön és ússzon, mert vízi kutya.Amúgy szerintem a zsömle színű a legaranyosabb.
2010. júl. 11. 16:24
16/22 anonim válasza:
Ajánlom! Tündérek és imádják a gyerekeket, miközben házörző is és odafigyel a családra. Nekünk van, tündéri
2010. aug. 3. 23:04
17/22 ŁoŁ válasza:
Nagyon okos kutya és ha nem kell házőrzőnek akkor tökéletes.Nekünk is az van :)
2010. nov. 8. 19:06
18/22 A kérdező kommentje:
Már nekünk is van egy 8hós nagyon okos, kutyaiskolába járok vele, nagyon szeretem, soha senkit nem bántott, csak mindenkivel játszani akar aki jön.:)
2010. nov. 8. 20:18
19/22 anonim válasza:
Képet :D
2010. nov. 9. 10:33
20/22 anonim válasza:
04-02 17:57-es vagyok.
Én is szeretnék képet látni róla!
Amúgy az én tündéri kis bohócom soha semmit nem rágott meg. A pulóveremet nyugodtan kint hagytam számára elérhető helyen. Hozzá nem nyúlt volna. Lehet egyedi kópé volt ezen a téren(már nem él :'( sajnos), mondjuk én is meglepődtem. Félve siettem ki, mikor eszembe jutott, hogy oké, hogy otthoni pulóver, de kint felejtettem, őkelme meg eléri. De csak a buksiát tette rá, párnának használta :D.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!