Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Boxert vagy beaglet ajánlanátok?

Boxert vagy beaglet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2,9,15 évesek a gyerekek.Olvastam hogy a boxer mennyire odavan a gyerekekért,csak nagyon beteges.A beagle is szimpatikus nagyon.A boxert tudná sètáltatni a 15 éves lányom nem rántaná el?Elmellett van törpenyuszink és tengeri malacunk,tudom hogy vadász kutya a bagle de ha kölyök korában bemutatjuk õket egymásnak nem lesz bajuk?Utána egy szobãban sose lennének fõleg nem felügyeletlenül!A kutya 1.sorbpan kinti lenne,bár a gyerekek val.színūleg kikönyörgik majd a kinti bentiséget :D

Kérlek írjatok érveket a fajták mellett,pozitív negatív!Köszönöm!

2016. márc. 12. 08:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kint tartásra egyik sem alkalmas. Kinti bentire a beagle is. A boxer csak bentire. Volt mind kettőm, beagle most is van. 2 éves mellé boxert tuti nem vennék, de a beaglet is meggondolnám.
2016. márc. 14. 03:55
 12/12 anonim válasza:
100%
Szia. En egy 15eves lany vagyok, vannak tengerimalacaink, torpe nyuszink, papagajunk,cicank is, emellett van egy boxerunk. (Van egy ocsem is,9eves vele is nagyon joban van) nagyon szeretheto kutyusok, most masfel eves, imadjuk. Fogja tudni setaltatni a lany is, foleg ha nevelve lesz a kutyus. A mi kutyank is kinti,benti, mi is kikonyorogtuk:D de nincs is vele semmi baj, nem szedett meg szet semmit. En a boxert ajanlom:)
2016. márc. 26. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!