Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Leejtettem a kiskutyámat...

Leejtettem a kiskutyámat lehet komolyabb baja?

Figyelt kérdés

játszottunk ő meg morgott és megfogtam és megharapta a kezem és kiugrott

a fűre esett és utánna nyüszített aztán persze megvigasztaltam de lehet baja?

7 hetes

golden retriver kutya

2010. ápr. 2. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Ha azóta ugynagyúgy ugrabugrál, ha végigtapogatod a végtagjait, stb. nem fájlal semmit, akkor biztosan nem lett baja. Ha kedvetlen, sántít, vagy fájlalja valamilyét, akkor természetesen meg kell nézetni dokival.
2010. ápr. 2. 16:21
 2/5 A kérdező kommentje:

semmi baja sincs játszik meg jó kedve van

csak aggódtam

2010. ápr. 2. 16:42
 3/5 Akiteki ***** válasza:
Ezek a kölykök annyi mindent kibírnak, hogy az ember el sem hiszi. Tavaly a 6 hetes kicsik felmásztak a teraszra, pedig el volt barrikádozva a lépcső. A konyhaablakból láttam, hogy a pisi fiam leesett az emeletről. Úgy rohantam ki, hogy na most kész, vége a kölyöknek. Mire kiértem, már el is szaladt. Mindjárt egy éves és kutya baja.:)
2010. ápr. 2. 17:44
 4/5 A kérdező kommentje:

ez nyugtató:)

annyira megijedtem, mert sose bántanék kiskutyát, de úgy ficánkolt a kezemben, hogy amire észbe kaptam már a földön volt, szerencsére fűre esett

2010. ápr. 2. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk majdnem ugyan ez a szitu volt, azzal a különbséggel hogy pont olyan ponton harapta meg a kezemet h. kiejtettem a kezemből, de a mienk már 9 hetes volt. Nyüsszentett egyet és elkezdett sántikálni a jobb első lábára. Párommal egyből megijedtünk, akartuk állatorvoshoz vinni, de aztán 2 perc múlva mintha mi se történt volna, tovább futkosott játszott stb. Nagyon strapabíróak, de azért figyelj oda te is:) Azóta már 10 hónapos a harcosunk és nagyon penge a kis malőverem ellenére. 22/L
2010. ápr. 2. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!