Tanácsot szeretnék kérni: 1.5 kilós yorkim nagyon keveset iszik. Az evést még lehet befolyásolni, mert keresek olyan ételt, amit megeszik, no de vizet hogyan kedveltessem meg vele?
Ha nem eszik és nem iszik, akkor elsősorban orvoshoz kellene vinni
Olyan nincs, hogy egy kutya azért nem iszik vizet, mert nem szereti
Aki azt írja, hogy legyen előtte mindig étel, kicsit nézzen utána ennek a kérdésnek. Természetesen tudom, hogy egy állat ösztönből is eszik, tehát, ha nagyon éhes, akkor bármit. Ez működik is, de csak annyit eszik, ami a létfenntartáshoz elég, a megfelelő kondícióhoz sajnos kevés.
Ezt a részt nem értem. Eleve azt írtam, hogy NE legyen előtte mindig kaja. Másrészt miből gondolod, hogy a kutya nem eszik eleget a megfelelő kondi fenntartásához? Ha azt látod, hogy hiába eszik, nem megfelelő a kondija, akkor a kaja minősége nem megfelelő, nem az elfogyasztott mennyiséggel van baj. Továbbra is tartom, hogy egészséges kutya annyit iszik, amennyi kell neki. Ha mégis zavar, hogy nem iszik, etesd nyersen, ez a megfelelő kondícióban is segít.
"Ha azt látod, hogy hiába eszik, nem megfelelő a kondija, akkor a kaja minősége nem megfelelő, nem az elfogyasztott mennyiséggel van baj."
Bocsi, az kimaradt, hogy betegség is lehet az oka. Ki kéne vizsgáltatni egy másik orvossal is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!