Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kistestű kutyák ideális...

Clove kérdése:

Milyen kistestű kutyák ideálisak egy tizenéves lánynak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrégiben úgy dönttem eljött az idő, hogy beszerezzek magamnak egy újdonsült kedvencet. Sokat gondolkodtam, hisz rengeteg állat áll kzel a szívemhez, végül a kutya mellett dönttem. Esetleg tudnátok mondani olyan fajtákat, amik kistestüek és viszonyleg jól taníthatók? A mozgásigénye lehet nagy, az nem számít mivel olyan helyen lakom és időm mint a tenger.

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. márc. 7. 17:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Őőő... szüleid hogyan állnak hozzá? Mert az nagyon nem mindegy, hogy mire van keret. A kutyavásárlás egy dolog, egy apró kiadás, amivel megalapozod a megváltozott életedet.
2016. márc. 7. 18:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Válassz egy menhelyi keveréket, meghálálja. :)
2016. márc. 7. 18:00
 3/12 anonim ***** válasza:
40%

Mit szólnál őhozzá? [link]

Vagy ragaszkodsz a bébikorúhoz?

2016. márc. 7. 18:03
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó: igen, ez pont kistestű... Német juhász keverék kan egy 10 éves gyereknek? Ne már! :D
2016. márc. 7. 18:04
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Tizenévesnek, pardon.
2016. márc. 7. 18:04
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

[link]

akkor ő

2016. márc. 7. 18:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

vagy ő még kisebb

2016. márc. 7. 18:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#6, az a kutya nagyon aranyos, nekem hajszálra ugyanolyanom van, csak már 6 éves. :)

Kedves kérdező, én is menhelyit javaslok. Nagyon hálásak tudnak lenni, és nem is kell fizetni értük.

2016. márc. 7. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nincs egy kimondott fajta, amiért rajongásig odavagy, javaslom én is a menhelyek meglátogatását. Sok helyen vannak kölykök is, ha azt szeretnél.

Tuti, hogy találsz olyan kutyust, akivel "egymásba szerettek".

Pluszban 2 életet is megmentesz: az övét, és annak a kutyáét, aki majd a te kutyád után felszabadult helyre kerül...

2016. márc. 7. 20:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a lepontozást. A lényeg az volt, hogy tele az ország rossz helyzetű, sürgősen gazdára szoruló kutyusokkal, nem az, hogy pont az általam linkelt ebet kell pont ennek a kérdezőnek befogadnia... ez tényleg olyan dolog, ami miatt le kell nullázni a válaszomat, de komolyan.
2016. márc. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!