Fojtó nyakörvet hogyan használjam helyesen?
Figyelt kérdés
Megy a séta a kutyának addig míg egy másik kutya megjelenik, akkor átmegy hisztibe, elkezdi ugatni, izgatott lesz. De csak pórázon ilyen, oda is kap. Jár kutyák közé futtatóba, kissé domináns, de barátkozik, ott nincs gond. Ki akarom próbálni a fojtó nyakörvet, mert nem tudom elterelni sehogy a figyelmét a másik kutyáról.2016. márc. 6. 21:59
21/24 anonim válasza:
Hát ezt majd elmagyarázza valaki más, én szakmai korrektségből igyekszem nem sokat nyilatkozni róluk nyilvánosan :D Mindenesetre ők csinálják finom módszerekkel (már amennyire finom ugye a lelki lezúzás, de hát mégse pórázrántás meg flakonozás, szóval nem a klasszikus értelemben vett "bántás", ez sok embernek jobban beveszi a gyomra), ugyan marha lassan, mert szeretnék, ha nem vinnéd el a pénzedet két hét múlva a megoldott kutyával, de tulajdonképpen akár működhet is.
22/24 A kérdező kommentje:
Rákerestem. Hát nem hiszem, hogy ha egy kutya fél valamitől, akkor azt lelki terrorral kell lenevelni arról, mert attól a gyökérok nem szűnik meg. Próbáltam, de attól még a feszkó benne marad a kutyába csak nem mer megmukkanni. A leültetés, jutifalat ha rámfigyel, nyugalom sugárzása, és a lassú séta segít. pár napja ezt csináljuk.
2016. márc. 9. 16:54
23/24 anonim válasza:
A tüköriskoláról kérdeztél, nem a te kutyádhoz kapcsolódó nevelési technikájukról, erre is válaszoltam. Ne kombináld túl :)
24/24 anonim válasza:
Nem helyes a fojtó nyakörv használata. Egy kiképző mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!