Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit javasolsz, melyik kutyafaj...

Mit javasolsz, melyik kutyafajta lenne nekem megfelelő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előre szeretnék elnézést/bocsánatot kérni,hogy feltettem ezt a kérdést mert tudom,hogy sok van már ilyen kérdésből. Azért belekezdek...

13/L vagyok. A konfirmálási pénzemből szeretnék venni egy kiskutyát magamnak. Az a baj,hogy nem tudok dönteni.Olyan kutyust szeretnék amely könnyen tanul, szeret játszani, szereti a gyerekeket. Kis vagy közép méretűt szeretnék! Kinti-benti kutyus lenne:) Első saját kutyám lenne! Mielőtt a korom miatt szólnátok le: elég felelősség van bennem,hogy feltudjak nevelni és szeretni tudjak egy kutyát élete végéig.Ja azt kihagytam,hogy sokat tudnék játszani vele, és sokat tudna mozogni:)

2010. ápr. 2. 00:48
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem kisebb testű lenne ideális neked, pl egy bichon,azok nagyon édesek,játékosak, nem hullik a szőrük és finom az illatuk:) viszont fésülni kell vagy kozmetikushoz hordani. a goldi se rossz, nekünk volt, szerintem nehéz tanítani, szeleburdni, nálunk felásta a keretet és sosem komolyodott meg. nem kéne többet :) de van akinek viszont nagyon bejön. én is menhely párti vagyok egyébként.
2010. ápr. 2. 15:37
 12/41 Akiteki ***** válasza:
71%
Whippet. Szinte magától tanul, imád mindenkit, a gyerekeket is. Aludnia mondjuk benn kell, mert télen megfagyna. A közepesnél kicsit kisebb, nem kell kozmetikázni, szagtalan és bújós, akár egy cica.
2010. ápr. 2. 16:03
 13/41 anonim ***** válasza:
71%
08:25 vagyok. Vikire sok érdeklődő van, még egyik sem tuti de csörög a telefon, úgyhogy hamar dönts ha ő kell...
2010. ápr. 2. 17:28
 14/41 anonim ***** válasza:
34%
yorkshire terrier
2010. ápr. 6. 10:16
 15/41 anonim ***** válasza:
25%
amstaff
2010. ápr. 6. 10:28
 16/41 anonim válasza:
34%

vki említett itt pncsert és sheltiet... egyiket se ajánlom, pincser eszméletlenül hiperaktív, picit agresszív is, a magyaroroszági sheltiek meg mind a show vonalról kerültek ki, ebből kifolyólag nagyon ijedősek, félénkek és agyhalottak.

terrierekkel viszont vigyázz , nekem is foxim van, nagyon aranyos meg minden, de eszméletlenül hiperaktív, nem lehet kifárasztani, okos, de rohadtul makacs, mindent szét rág, és felássa kertet. vele játszhatsz amennyit akarsz:D

2010. ápr. 6. 12:36
 17/41 anonim válasza:
39%
bichon és tsa nem kutya, és bolondok. na azt ne válassz semmi képp. nagyon cuki muki meg minden, de kisebbségi komplexusuk van és meglehetősen buták.
2010. ápr. 6. 12:44
 18/41 anonim ***** válasza:
valaki írta a pumit... első kutyának nem jó ötlet, kell hozzá tapasztalat, főleg a kanhoz!
2010. ápr. 6. 13:22
 19/41 A kérdező kommentje:

Akkor mégis melyik kutyafajtát válasszam?:S

Most már nem tudom végképp... =(

2010. ápr. 6. 13:26
 20/41 A kérdező kommentje:
Melyik az a fajta amelyik kis vagy közép testű, szeret játszani, és könnyen tanul? :S
2010. ápr. 6. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!