Jogos, hogy nem engedik hogy legyen kutyám? (bőv. Lent)
Kifejteném bővebben. Már van egy kutyánk, (kistestű, 6 éves) és szeretnék egy másikat is, hogy legyen barátja. Mindig itthon van a nagymamám, de ő már rengeteg kutyát "felnevelt", mert mi iskolában voltunk, stb... De mivel itt lesz a nyári szünet, nekem rengeteg időm lesz megnevelni a kutyust, mire megint iskola lenne...
Mi mindig megyünk, mamám kísér engem iskolába, nővéremet munkába, így a sétáltatással sem lenne gond, én is le tudom vinni, meg el is tudjuk magunkkal vinni.
Nyaralás: Az jó kérdés, de szerintem akkor a kutyusok is jönnének velünk, legalábbis én így oldanám meg.
Jegyeim jók, 4.9-es tanuló vagyok.
Én menhelyi kutyát szeretnék, a családom pedig azért nem akar onnan, mert nem lehet tudni a természetét, hogy mekkorára nő, stb... Pedig bennük sokkal több szeretet és hála van...
És esetleg amit nem mondanak nekem, az a pénz miatt is lehet? De ha elhozzuk pl a menhelyről, akkor már megvan minden oltása, chip, ivartalanítva még nincs, de azt majd max összespórolom. 5-10 ezer forint kihozni őket, nem nagy pénz.
56m2-es lakásban élünk, 2 és fél szobás.
Szerintetek jogos, hogy nem tarthatok még egy kutyát? Én közepes testűt szeretnék, ők akkor már inkább kistestűt, de még azt sem. A mostani pincser keverék.
Amíg a kutyádnak akarsz barátot egy másik kutya személyében addig felejtsd el.
Most még 2 -re érsz haza,de pár év múlva? 8 év múlva?? Mi lesz a kutyával?
Az rendben van,hogy most még 8-2-ig te suliban vagy. De mikor dolgozol,pasizol,barátnőzől,bulizol akkor is ugyan úgy foglalkozni kell mindkét kutyával!
2 kutya dupla teher,dupla idő, dupla költség!
Sajnos húgomtól át kellett vállalnom a kutyáját,mert nem foglalkozik vele,pedig 20 éves.Elég neki a barátja,meg hogy dolgozik a kutya meg el van oszt jól van.
Én etetem,sétáltatom,játszok vele,fürdetem,fésülöm a sajátom mellett.Szerencsére orvoshoz elviszi ő ha gond van,nem nekem kell mennem.
Pedig én 8 órában dolgozok,barátaimmal lógok,bulizok. Még is muszáj két kutyára időt szakítanom ami néha sajnos megterhelő,de nem fogom húgom kutyáját cserben hagyni és leszarni. A jó lelkem.
Hidd el 18-20-on évesen nem akarsz majd annyira két kutyával foglalkozni,mert kicsit az emberi kapcsolatok lesznek fontosak.
Imádom a kutyámat,meg húgomét is,de nekem bőven elég lenne a sajátom is!
Kutyás életet alkottam magamnak,de sokszor megterhelő másnaposan is 8-9 körül felkelnem,mert séta van.
Szerintem örülj annak az egynek amíg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!