Nagyon büdös a kutyám vizelete. Ez normális?
Fiatal kan, nincs ivartalanítva. Amióta csak nálunk van, nagyon erős, orrfacsaró bűze van a vizeletének, ami elég kellemetlen tekintve hogy azt mindenhol ott hagyja az udvaron. Ha valamit megjelölt, azt már kb. 20 méterről "kiszagolom".
Na, de jelölgetés ide vagy oda, szerintetek van valami baja? ( voltak már kutyák de azokkal nem volt ilyen gond)
Első, a bélfertőzésnek és a vizelet szagának nincs köze egymáshoz.
Kan kutyáknsk eleve büdösebb,de ha már nagyon szagos,mint leírtad ott vmi hormonális probléma is lehet,amit ivartalanítással megoldhatsz. Persze jobb lenne egy orvosnak megmutatni,mert nem normális.
Köszi!
Én is arra gyanakodtam, hogy valamiféle hormonális problémája lehet. Nem is csak a büdös vizelete miatt, hanem a mániákus jelölgetése miatt is (pl. a saját táljába is belejelöl, meg a többi állatot is levizeli- idegen kutyákat, macskákat).
Sok kan kutyát láttam már, de közülük mindegyik "az ésszerűség határain belül" jelölt csak, tehát egy kicsit ide, egy kicsit oda, néha-néha. De amit ő csinál az már tényleg nem tűnik normálisnak. :(
Amúgy is akartam ivartalaníttatni, remélem avval megszűnik a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!