Hallottatok már ilyenről?
Szerintem egyszerűen egy neveletlen kutyáról van szó.
Nekem még gyerekkoromban volt egy ilyen élményem 6-8 éves lehettem, de a mai napig tisztán emlékszem rá, hogy egy hajléktalan kutyája felugrott rám Pesten és elkezdett nyalogatni, ami akkor kisgyerekként azért elég megrázó volt. Arról nem is beszélve, hogy mennyire büdös volt szegény kutya :(
Azóta nincs bajom a kutyákkal, csak ez így megmaradt bennem.
"Mondom a gazdájának, hogy semmi gond, engem nem zavar, sőt engedje csak el nyugodtan, majd meglátja nem lesz semmi gond. (Volt egy ilyen előérzetem, ezért mondtam...)"
Ez meg amúgy azért lehetett, mert hálisten még nem halt ki mondenkiből, hogy ösztönszinten értse kicsit a kutya testbeszédét, és felmérje, hogy támadni akar-e vagy szeretgetni :)
nekünk az egyik szomszédunk kutyája volt ilyen, ő a gazdáin kívül mindenkit zsigerből utált, értünk meg teljesen odavolt. meglátott és már nyüszögött, felugrott az ölembe, odabújt, nyalogatott...
de vannak olyan kutyák is, akik mindenkit szeretnek, minden emberért odavannak. valószínűleg szimpatikus voltál neki :)
Megmondom a frankót: nagyon megvoltam lepődve. Még ilyet sosem tapasztaltam.
Semmilyen formában nem foglalkozom kutyákkal és egyszer csak ilyen történik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!