Milyen kutyát vegyek?
Utobbi kettőt max kinti-bentinek jók.
Én csak beírtam a google-ba hogy németjuhász kennel és kidobott egy csomót. Nyílván, nem lehet így tudni melyik a jó, de ha személyesen mész el oda akkor láthatod, hogyan várnak, mennyire kedvesek. Kérhetsz egy szerződést, hogy megnézzed mit írnak bele stb. De rengetek németjuhász keverék van menhelyeken és pit keverék is.
Nem sok mindent írtál le. Pl. kinti vagy benti lenne? Mert ahogy az első írta, az utolsó kettőt csak kint nem lehet tartani. A német juhász viszont meg van kint is egy jó kutyaházban.
Amúgy én ezt a fajtát választanám, okos, tanulékony, viszonylag jó házőrző. Csak ugye ellenben a másik kettővel, ez hosszú szőrű, úgyhogy több időt kell rászánni az ápolására, és ha a házba is bemehet többet kell utána takarítani.
egy fűtött vagy jól hőszigetelt kutyaházban a roti és a pitbull is megvan. Egyébként sokan a rövid szőr miatt mondják, hogy nem tarthatók kint.
Én a németjuhászt ajánlanám (hozzánk is tavasszal érkezik egy kis németjuci:))
németjuhász kennelek:
Team Allenstein
Millford kennel
Von Schnitzer Team
Egervári elemi ösztön kennel
Én őket ajánlanám, most nézegettem én is a milfordon kivül most nemsokára mind a 3 kennelben fognak születni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!