Milyen kutyát vegyek?
Figyelt kérdés
Az lenne a lényeg ,hogy cuki és kicsi legyen. Ne feltétlenül kinti kutya. ( írjátok be a netre: Mackenzie ziegler dog.) ez nagyon cuki kutya ,de nem tudom milyen fajtájú. Gondolkoztam a máltai selyemszőrűn meg a west highland white terrieren ,de létszi segítsetek kicsi fehér cuki kutyákat találni. Lehetőleg ne kínai kutyák legyenek.Köszönöm2016. jan. 14. 19:06
1/7 anonim válasza:
3/7 gom válasza:
4/7 anonim válasza:
Ne cukiság alapján válassz kutyát! Pl. a máltai meg a westie között is eszméletlen nagy különbségek vannak. Mire akarod azt a kutyát tartani? Konkrét célod van vele? Hol tartanád? Mennyit sétáltatnád?
5/7 anonim válasza:
Szerintem ha csak cukit és kicsit akarsz, akkor bármelyik menhelyen adnak kapásból hármat még kölyköt is. Kis utánajárással még fehéret is fogsz találni.
Annyira nincs elvárásod a kutya irányába azon felül, hogy cuki legyen, hogy nem látom miért lenne jobb a máltai mint bármi más.
6/7 anonim válasza:
A westi az kinti kutya :) rágcsálók vadászatára tenyészettét ki. https://www.youtube.com/watch?v=I-w-odWFv8A 34:12-nél mutatja be a westie-t
7/7 anonim válasza:
Nekünk két éve van bolognesénk. Csak ajánlani tudom. Kicsi, aranyos, semmiben nem tesz kárt se a lakásban, se a kertben. Nem hullik a szőre. Okos, könnyen nevelhető. És ő volt Mária Terézia kedvenc kutyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!