A kutyam megragta es nyelt le tolto darabokat?
Figyelt kérdés
A tesom elohagyta a toltojet es a 14 hetes kis stafford kutyam megragta es nyelt is le belole darabokat elegge sokat..
Amelyik resze a vegen amit a teledonba kell bedugni hogy az toltson, nos hat az is hianyzik, de nem tudom hogy megette e vagy sem
Mar ket darab tolto darabot kihanyt, es felek hogy valami baja lesz tole, ugye nem fog elpusztulni?
Nem tudom orvoshoz sem elvinni, mert kb, 100-120 km-re van anlegkozelebbi allatorvos, es elvinni sem tudom, mert kocsink sincs, es senkit sem tudunk megkerni hogy vigyen el minket..
Es meg csak a telefonszamat sem tudom
2016. febr. 27. 21:08
11/12 anonim válasza:
én hoztam szóba a gyereket: nekem se lesz gyerekem mert abszolút nem vágyom egyre. nem szeretem őket. de ha lenne!!!!!! ugyanúgy rohannék vele orvoshoz, ha kell kézben elszaladok vele az orvosig, taxit hívok, elvkérem a szomszéd kocsiját, akármi, mint a kutyámmal, mert rohadtul felelős vagyok érte!!!! a kutya sme tud egyedül elmenni orvoshoz!!! te meg SEMMIT nem tettél meg érte, ha kilyukadt volna a bele a töltőtől, ha mérgezést kap az ilyen-olyan anyagoktól ami benne van és BELEHAL azért mert te nem voltál képes elvinni orvoshoz mit csinálnál??? szánalmas ember vagy, jobb is, hogy nem lesz gyereked, de én a kutyádat is elvenném tőled...
12/12 A kérdező kommentje:
Ha lenne kolkom, hagynam megdogleni ;)
2016. márc. 31. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!