A kutyam megragta es nyelt le tolto darabokat?
A tesom elohagyta a toltojet es a 14 hetes kis stafford kutyam megragta es nyelt is le belole darabokat elegge sokat..
Amelyik resze a vegen amit a teledonba kell bedugni hogy az toltson, nos hat az is hianyzik, de nem tudom hogy megette e vagy sem
Mar ket darab tolto darabot kihanyt, es felek hogy valami baja lesz tole, ugye nem fog elpusztulni?
Nem tudom orvoshoz sem elvinni, mert kb, 100-120 km-re van anlegkozelebbi allatorvos, es elvinni sem tudom, mert kocsink sincs, es senkit sem tudunk megkerni hogy vigyen el minket..
Es meg csak a telefonszamat sem tudom
Mind a harman csak ugyanazt mondjatok.. es semmit sem segitetek
Nem kell ide irnotok, ha csak ugyanazt a notat fujjatok..
Kb. Asszem 3-4 hete koltozott el innen az allatorvos, es nem noncs netem.. a haveromnak van mobilnete renelem tudjatok mi az.. es most tudok utoljara irni,mert megy el
Kossz a semmit..
Ha valóban nincs lehetőséged orvoshoz kerülni, akkor :
" És mivel tudjuk a hányást kiváltani? Egyszerű házi szerrel! Mindhárom állatfaj meghánytatható 1-2 %-os réz-szulfát oldat szájon át való adagolásával is kanalanként alkalmazva a hányási reflex kiváltásáig. Ez azt jelenti, hogy a szükséges oldat mennyisége testsúly-kilogrammonként kb. 2 ml, amennyiben 1 %-os oldatot használunk."
Vagy egy bögre meleg víz, két evőkanál só. Ezt adagolni neki.
Értsd meg, hogy nem szemétségből nem mondtunk semmit, hanem mert nem lehet. Röntgen és UH nélkül nem látunk bele a kutyádba. Jobb lenne, ha azt írnánk, hogy nem lesz semmi baj és másnapra elpusztulna a kutyád?
(Állatorvos témában meg annyit, hogy a mi állatorvosunkat tavaly éjjel fél háromkor hívtam fel és mégis kijött. Nem hiszem, hogy az országban a miénk lenne az egyetlen ilyen orvos)
Ha gyerekem lenne?!?! Pff.. soha nem lesz, elobb haljak meg, mint hogy egy kolkom is legyen
Amugy a kutyam rendbe jott, bar semmibe se segitettetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!