Mi a véleményetek az angol cocker spánielről?
ma 08:25 vagyok.
Az utolsó válaszadónak mondanám, hogy valamit szerintem elrontottak a szobatisztaságra nevelésnél, a spánielt is épp úgy kell, ahogy a többi kutyát. lehet, hogy akkor még kezdők voltatok, azért sikerült hamarabb már a többi kutyukkal. Az enyém 10-11 hetes korára majdnemhogy teljesen szobatiszta volt, akkor már csak éjjel történtek balesetek, ha épp nem érkeztem felkelni.
A szőrével én is voltam bajban, aztán az orvostól kérdeztem, hogy mit kéne tenni vele. Ő ajánlott egy sampont, ami 500 forint, havonta 2* lehet vele fürdetni, és fürdés közben kihullik a szőr, így a lakásban, csak minimális van.
11.27-es vagyok.előző spanisnak(és kérdezőnek)
Nagyon sok kutya szakirodalmat olvastam már azóta is, akkor is, mondjuk azóta már tapasztaltabb vagyok, de azt gondolom, hogy mivel minden kutya más egyéniség, a mienk egy kifejezetten nehezen kezelhető, félős, szorongós kutya volt, valószínűleg ezért is rombolt.Lehet, nem is jó helyről vettük. Ma is elolvadok, ha látok egyet, de a kérdező csak stabil jó idegzetűt vegyen, jó helyről és legyen ügyes a nevelésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!