Szerintetek mi lehet ugyanazon fajtával kapcsolatos érzéseim közti ellentét oka?
Két bernipásztor kutyussal kapcsolatos tapasztalataim:
Az első képen lévő kutyát egyszer láttam (a szomszédos faluban) kb.3 évvel ezelőtt, de akkor annyira megtetszett, hogy azt mondtam, hogy nekem kell egy bernipásztor. Szinte beleszerettem, azóta előttem van. A képet a közösségi oldalon találtam róla.
A második képen lévő kutyus a szomszédom mostani kedvence, aki kb. 1 éves most. Ő is bernipásztor, bár őt naponta látom, mégsem tetszik igazán, nem választanám saját kutyának.
Pedig jól láthatóan mindkettő kutyus nagyon valószínűleg fajtatiszta bernipásztor.
Nem tudom mennyire segítenek a feltöltött képek...
De a fotók alapján, vagy saját véleményetek, ismeretetek, tapasztalatok alapján örülnék ha elmondanátok, hogy szerintetek miért tetszik az egyik kutya ugyanabból a fajtából, amíg a másik nem?
Erre sehogy sem tudok rájönni... sokat gondolkodom rajta ...
Minden kutya más és más. Nekem az Amstaff a gyengém. A kutyám is ilyen fajtájú,épp ezért mindent tudok róluk. De!
Van olyan Amstaff kutya,sőt kennel amiből soha nem vásárolnák kutyát,mert nem tetszik a kinézete,a testfelépítése. Attól,hogy egy és ugyan az a fajta nem egyformák.
Egyik sem igazi berni. Az első túl nagy mindenhol, a második pedig valahogy keverékebbnek néz ki.
Privátban küldök egy kennelt, nézd meg az ő kutyáit, nekünk is innen volt, gyönyörűek. (amúgy a második még növésben van, és 2 éves korára lehet olyan szép, mint az első)
Minden egyed más.
Álom fajtám az Orosz Fekete terrier. Mégis van belőle olyan típus amire azt mondom csúnya,vagy van egy két rosszul sikerült kutya akinek a testfelépítése,fejformája,jelleme nem tetszik.
Nekem kb az összes fajtából vannak típusok amikért ölnék és nekem is ilyen kellene vmelyik meg ha utánam dobnák se :D
Te is emberek közül vkit szépnek,helyesnek látsz vkit csúnyának.Vki szimpi vkit megfojtanál egy kanál vízben.
Míg másnak akit te szépnek mondasz csúnyának látja és így fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!