Elmerjem vinni a kutyám oda, ahol elpusztult egy kutyus?
Köszönöm, én is erre a következtetésre jutottam. Az orvosom (vagyis a kutyám orvosa) azt mondta, hogy a parvó miatt nyugodtan vihetem, én meg azóta a koronavírus miatt aggódtam, mert az ellen nincs beoltva. Viszont ha mégis koronában halt volna meg, akkor az ott lévő másik kutya is elkapta volna, mert ő sincs beoltva ez ellen, de neki nincs semmi tünete azóta sem.
Szóval úgy döntöttem, hogy viszem magammal, de az első apró jelre irány az orvos, mert én amondó vagyok, hogy annak a kutyának is nagyobb esélye lett volna a túlélésre, ha rendesen kezeli az orvos, és nem hagyja kiszáradni. Tudta, hogy napok óta nem iszik a kutya (mellette folyamatos hasmenése van), és a fecskendős megoldás sem jött be, mert kiköpi. Aznap mikor utoljára náluk volt a kutya, már járni sem tudott, de nem csinált semmit, hazaküldte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!