Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Staffordshire terrier helyes...

Staffordshire terrier helyes tartása?

Figyelt kérdés
A szomszédom kutyája nap mint nap ugat itt a panel lakásban. Kb nem lehet egyedül hagyni egy percre sem. Zeng az egész ház! Nem azért újítottam fel a lakást hogy élhetetlenné váljon egy ilyen miatt. Vasárnap van, szerettem volna pihenni, de ordít a kutya. Arra gondoltam hogy leírhatnátok mit hogyan kéne csinálniuk, hogy kell egy ilyen kutyát tartani, mert biztos hogy elrontottak valamit. Kinyomtatnám és bedobnám a postaládájukba. Pórázon leviszik 5 percekre és ennyi. Én is kutyás vagyok, de az enyémek csendben vannak.

2016. febr. 21. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:

"Pórázon leviszik 5 percekre" - hát így semmilyen kutyát sem kéne tartani.

Jól le kell fárasztani legalább naponta egyszer, de a napi 3 séta az a minimum lenne (és nem 5 perces).

2016. febr. 21. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát legalább 2-3 órákat kéne sétáltatni nem 5 perceket, az is lehet, hogy unalomból ugat.
2016. febr. 21. 15:10
 3/5 A kérdező kommentje:
kb 8 hónapja hozták, nem hiszem hogy várható változás. Én arra gondolok, hogy nem mozgatják le. Meg eleve, nem biztos hogy zsúfolt lakásba való ez a fajta kutya.
2016. febr. 21. 15:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szerintem si a mozgáshiány a baj. És úgy gondolom hogy nekik úgy unblock nem is való semmilyen kutya
2016. febr. 21. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:
A fajta teljesen jó lakásba, sőt oda való, de megfelelő lemozgatás, nevelés mellett.
2016. febr. 21. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!