A kutyapelenka tényleg hasznos?
nem. egyrészt mert drága és elég rövid életű. Én ezért untam meg és inkább vettem a tesco-ban egy nagy méretű mintás viledát és mosom.
Olcsóbb, hosszabb életű és a célnak megfelel.
Mindig evés és ivás után várható eredmény ezért evés után rárakod a viledára és vagy sikerül vagy nem. Ha máshová sikerült kicsit de nem durván szidod és megmutatot neki hova kellett volna.
Jó de nem is Neked írtam , hanem a kérdezőnek:)
elhiszem, h nem semmi volt:DD
na mindegy, kinek mi válik be, az én kutyám tuti szétszedte volna mindig, meg zavarta volna csak pisilés közben.
a papírral semmi gond nem volt. 4 hónaposan már javában szobatiszta volt.
hm:)de jó is visszagondolni rá:)mármint nem arra, h napi 21x kellett lemennem vele :D áh..milyen hamar felnőnek..^^
Sosem használtam sem újságpapírt, sem pelenkát.
6 kölyökkutyát neveltem lakásban. (nem egyszerre :))
Valahogy nem vagyok híve, hogy rászoktassam a kutyát, hogy a lakásban pisiljen, utána meg azon szörnyülködjek, hogy még nem szobatiszta.
Nekünk 2 hete van lakásba a kutya, még nem vihetjük ki mert még egy oltást meg kell hogy kapjon.
A pelenkát néha használja néha nem :)
Szerintem jó dolog, lehet valamit rosszul csináltunk, de 10-ből 5-ször nem a pelenkára pisil(t) :)
szia! szerintem roppant praktikus a kutyapelus, nem zörög, velszívja a nedvességet, nekem egyik kölyök kutyám sem akarta szétcincálni, ellentétben az újságpapírral, ami zörgött, nem tapadt a földhöz... sokkal macerásabb... van helyreszoktató spray is a fressbe, picit fújsz a pelusra, és nagyon szivesen pisilnek rá, megoldás lehet az is, ha pisil, és a pelusra itatsz fel belőle egy picit, a helyét feltakaritod, a kiskutyi meg beazonosítja és oda intézi a dolgát.. valamelyik kiskutyával könnyebb, valamelyikkel nehezebb...de előbb utóbb ráéreznek, addig teregeted. én úgy csináltam, amikor rossz helyre pisilt tapsoltam egyet, abbahagyta, felkaptam, ráraktam a pelusra, amíg nem pisilt, rajta tartottam, utána nagyon megdicsértem... amikor már le tudtunk menni, a pelust felszedtem, felmostam a helyét, figyeltem a kutyát, mikor kereste, elindultunk lefele:))) lenn amikor sikerült, nagyon nagy dicséret, újjongás:D gyorsan megszokta, mért megyünk le, semmi gond nem volt az átszoktatással egyik kiskutyánál sem(mára már nagyok)
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__546238-kerdes..
itt találsz alternatív megoldásokat:D
Nekünk nagyon bevált a pelus, mert nem ereszti át a pisit, besziv mindent.
lehet kapni a gyógyszertárban is ilyet, több méretben van, TENA PELENKAALÁTÉT. Lehet, hogy nem pontosan mondtam a nevét, de én mindig igy kértem és megértették mire gondolok :))
(sokkal olcsóbb, mint ami kifejezetten kutyáknak való és azt hiszem 16-os kiszerelésben van.)
40szer60-as méretet vettem mindig(60-70forint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!