Van még aki vár?
Jo ha megveszzed elore az itatot meg a tanyert, na meg a fekhelyet, hogy elso naptol szokja.
A tobbi maradhat kesobbre.
Szia! :)
Én is új családtagra várok, habár én egyedül élek. Én már kiskorom óta egy groenendael ( belga juhász egyik alfaja ) kutyust szeretnék, és most végre itt rá a lehetőség. Végre nem leszek egyedül :) Én még egyenlőre csak egy nagy kutyaágyat vettem neki, meg a keféket, a többi dolgot, ( játékok, ilyesmi ) meg kaját úgyis elég lesz később is szerintem :) Én már baromira várom, pedig még majd március-április környékén jön.
Én is előkészítettem mindent. Ágyat is varrtam neki, játékokat vettem. Amikor megérkezett, akkor persze kiderült szépen lassan, hogy nem a sípolós játékokat szereti, hanem a plüssöket és legjobban egy felszabdalt pólóból összefont kötéllel tud huzakodni, labdára rá sem néz és a sok-sok munkaórával elkészített magasított oldalú, dupla béléses ágy helyett egy egyszerű párnán jobban esik neki az alvás.
Az én jótanácsom az, hogy ne ess túlzásokba, mert úgyis a kutya fogja eldönteni, hogy mit szeret és mit nem. Persze az alapvető dolgokat mindenképpen tanácsos előre beszerezni, de nagyon sok minden majd akkor fog kialakulni, amikor már megérkezik a kiskutya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!