Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek arról,...

Mi a véleményetek arról, hogyha valaki vegán, ezért a kutyáját sem eteti semmilyen állati eredetű táplálékkal?

Figyelt kérdés

Nem vitaindító,vagy fikázó topiknak szánom,tényleg kúltúrált véleményeket kérek

Tudom,hogy nincs közöm hozzá, de én teljesen lehidaltam .. főleg azon,hogy a kutya meg is eszi a zöldségeket,lencsét,barnarizst,kölest ..ilyeneket kap főzve,illetve friss zöldségeket .

Egyébként küllemre egészségesnek tűnnek abszolút .

2016. febr. 17. 19:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ezzel nem az a probléma, hogy van ilyen. Biztos vagyok benne, hogy némelyik kutyatartó a fasorban nincs az ilyen gazdákhoz képest gondoskodás szintjén, mert aki erre adja a fejét az bizony sűrűn látogat állatorvoshoz, alaposan utánanéz mindennek.

Ez nem a reklám helye mivel nem értek egyet a kutyák vegán életmódra nevelésével, de nem tartom lehetetlennek és elítélendőnek a dolgot, magyarul nem vagyok bigott.

Viszont: inkább abban látom a problémát, hogy ha ez divattá válik, akkor a sok "önjelölt kutyatudós" nekiáll osztani ész nélkül az igét.

Ahogy a barf esetében is teszik ezt sokan csak és kizárólagos tartási módként, fikázva azt, aki nem így jár el.

2016. febr. 18. 13:51
 12/14 Bakk László válasza:

Vegánként ne tartson senki ragadozó állatot házikedvencként, hanem válogasson a rengeteg növényevő és mindenevő között. A kisdisznó ugyanolyan intelligens, mint a kutya, a víziszárnyasok is tudnak igen ragaszkodók lenni (kertes házban).

A vegán életmód a környezet védelméről szól. Egy ragadozó állat vízlábnyoma tízszer nagyobb, mint egy azonos testtömegű növényevőé.

2016. febr. 18. 15:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Nemrég olvastam egy olyan orvos blogját, aki (embernél) nagy sikerrel gyógyít mindenféle sportsérülést, olyanokat is, akikről már lemondtak az orvosok. Ő írja, hogy a praxisában még nem látott 100%-ig egészséges vegánt. Nem feltétlen kell komoly dolgokra gondolni, de itt egy kis derékfájás, ott egy kis tendonitis... Ha ez embernél így van, akkor képzeld el, hogy egy ragadozónál ez mit okoz.
2016. febr. 18. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Off: utolso, kerlek belinkeled a blogot?
2016. febr. 18. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!