Mi a véleményetek arról, hogyha valaki vegán, ezért a kutyáját sem eteti semmilyen állati eredetű táplálékkal?
Nem vitaindító,vagy fikázó topiknak szánom,tényleg kúltúrált véleményeket kérek
Tudom,hogy nincs közöm hozzá, de én teljesen lehidaltam .. főleg azon,hogy a kutya meg is eszi a zöldségeket,lencsét,barnarizst,kölest ..ilyeneket kap főzve,illetve friss zöldségeket .
Egyébként küllemre egészségesnek tűnnek abszolút .
Ezzel nem az a probléma, hogy van ilyen. Biztos vagyok benne, hogy némelyik kutyatartó a fasorban nincs az ilyen gazdákhoz képest gondoskodás szintjén, mert aki erre adja a fejét az bizony sűrűn látogat állatorvoshoz, alaposan utánanéz mindennek.
Ez nem a reklám helye mivel nem értek egyet a kutyák vegán életmódra nevelésével, de nem tartom lehetetlennek és elítélendőnek a dolgot, magyarul nem vagyok bigott.
Viszont: inkább abban látom a problémát, hogy ha ez divattá válik, akkor a sok "önjelölt kutyatudós" nekiáll osztani ész nélkül az igét.
Ahogy a barf esetében is teszik ezt sokan csak és kizárólagos tartási módként, fikázva azt, aki nem így jár el.
Vegánként ne tartson senki ragadozó állatot házikedvencként, hanem válogasson a rengeteg növényevő és mindenevő között. A kisdisznó ugyanolyan intelligens, mint a kutya, a víziszárnyasok is tudnak igen ragaszkodók lenni (kertes házban).
A vegán életmód a környezet védelméről szól. Egy ragadozó állat vízlábnyoma tízszer nagyobb, mint egy azonos testtömegű növényevőé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!